Jumaat, 15 Julai 2011

Tahniah Gary

Wuahahaha Tahniah Gary kerana dapat 1 universiti dengan aku. Nanti bulan 9 ni kita jumpa di UniMAP, Perlis ye. Aikk aku terlebih excited pulak. Alaa aku excited sebab salah seorang The Best Blog belajar 1 Uni dengan aku.

Macam Sergeant Keroro dah 1 Uni dengan Syaimz Hebatz. Jadi mujur la gary pun dapat kat UniMAP. Ade la juga geng blogger 1 Uni. hu hu ape pun tahniah sekali lagi kepada Gary :D
Comments
17 Comments

17 ulasan:

~HanAlia berkata...

alhamdulillah...
hahah..terbaik la...
tahniah..:)

Luqeem™ berkata...

wah tahniah!..boleh buat group lepas ni..haha..geng aku je takde lagi :(

Syazwan Che Deraman berkata...

aku tak dok saem blogger sini.
sedih :(

i'm ezza haniza berkata...

bagus la begotu..ade geng

mas saari berkata...

tahniah...belajar rajin2 ye!

cucu umie berkata...

wah dpt unimap tu..alhamdulilah ..ad juga shbat disane yer..hehe

adeque berkata...

untong lah dah ade geng! hehehe.. :D

Ahmad Haziq Azlan berkata...

unimap yg banyak tu???
kampus baru kat arau dah siap blom???

SoLy SoLicious berkata...

waahh..tahniah garY!!!!!!!

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

congrats gary... (^^,)

aishahNewdestiny berkata...

Tahniah adik-adik !!

belajar sungguh2 tau.
lepas ni jadi student uni la pulak kan ^_^

sergeant keroro berkata...

congrats gary, hehe XD

p/s : ada geng jugak akhirnya :P

syaimz berkata...

TAHNIAH MAAAAN!!! NANTI BUATLAH GROUP BLOGGER KAT UNIMAP. YEAAAAHhh

GaRy™ berkata...

hahaha... sumpah aq terharu!! hehe~.. thanks bro..
wuih, bila masa pulak blog aq jadi salah satu The Best Blog??... hehe... (blushing3)

Kei Seichi berkata...

tahniah pada ko jugak sebab ade blogger best satu uni dgn ko..hehe

Syuxer berkata...

tahniah bro..ada geng ko..:)..bolehla ko buli junior2..;p..

hira berkata...

yup. bagus kan? haha. seronok je korang~

 
Related Posts with Thumbnails