Ahad, 3 Julai 2011

Syarat Baru Innity Ads

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 3 yang baru keluar petang tadi. Nak lawat sila klik kat SINI .

SYARAT BARU INNITY ADS

Innity ni company Advertising macam Nuffnang jugak la. Kalau trafik blog tinggi dan tak dapat Buffered Earning daripada Nuff, boleh la cuba apply Innity kerana ramai cakap Innity bayar lebih lumayan berbanding company lain. Betol ke tidak aku pun tak tahu sangat hal ni.

Jadi petang tadi aku cuba la skodeng laman web Innity untuk try apply. Bila aku tengok Site Requirement yang mereka nak, terus aku jadi terkejut. Syarat Site Requirement mereka dah berubah dan menjadi lebih susah nak apply terutama sekali bagi blog yang trafik ciput macam aku ni.

Site Requirement yang lama
==========================
Pengunjung sebulan = 3000
Pageview sebulan = 15 000

Site Requirement yang baru
==========================
  • Websites must have a minimum of 100,000 PAGE VIEW per month on average
  • Websites must have a minimum of 20,000 UNIQUE Visitors per month
  • Websites must be rich in quality content and will be updated frequently
  • Flexible with customizable ad formats/placements and any other advertising opportunities to optimize revenue
  • Traffic cannot be generated by utilizing any of the following methods:
    • Listings on newsgroups.
    • Unsolicited bulk commercial e-mailings.
    • Instant messenger postings.
    • Chat room postings.
  • Websites must NOT contain, produce or link to profane and/or adult content of any kind.
  • Websites must not contain audio/video download, online streaming and file-sharing content.
Aaagghhh tingginya site requirement yang baru. Baru je nak cuba Innity tapi terus tak jadi kerana tidak memenuhi syarat yang mereka nak. Trafik aku bulan lepas cuma 11 000 je. Mana la nak cari lagi 9000 trafik tu. ha ha ha.... Sabo je la =_=
Comments
20 Comments

20 ulasan:

EYFAalias berkata...

mak aii. tingginya. mmg x harapan la nk dpt. ahahhaa

gadis melayu berkata...

tggi giler.. mmg x mmpu la atia nk join.. heeeee~

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ahahahahaha~ time cuti2 ni, bleh la kumpul trafik.. time xcuti?? ngeeeee~ T_T

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

huuuhh... tinggi betul syarat innity... mmg tak dpt la...

Amiirah-Cassan berkata...

kasihan la sama blog kami yang belum femes ni , hohoho

sergeant keroro berkata...

haha, harapan jela T.T

ni trafik time cuti, time tak cuti xde nye kan?

huhuk

waN Mohd Salim berkata...

hahahaa

syrupmasin berkata...

errrr..sabo je lah :D

GaRy™ berkata...

wallawei... giler tinggi requirement dia... susah bebeno nak join tuh...

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

mak aih gilos banyak . tapi mungkin sesuai dengan bayaran kot :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

lagi satu , nok bagi puok2 rajing sikik . hahaa :)

syarifahsidrus berkata...

boleh kirim salam ajelaa..hhaa

nurAMALLINA berkata...

Babai aje la. HAHA

josrevalution berkata...

salam kenal..baru nak kenal..heheh...dah folowed u blog kalo sudi folo lah balik yer..n join bloglist ekali...owh pasal nak apply inninty nie memang susah mesti kena tunggu hingga traffik yang bnyak tiap2 bulan..aku pon trafiik sebulan dlm 18oo aje so kalo nak apply ingat boleh d pertimbangkan.hehehe..pageview pula dlm 60000.so jauh r..x pe nanti dpt juga tu..yg pntg usha kena kuat sikit..cara menambah 7 colum untuk iklan bawah header blog
antara icon-icon facebook yang mungkin anda belum tahu

siti kektus berkata...

maai. 100000 pv?

kite punya 100 pon tak cecah lagi, haha ;)

josrevalution berkata...

salam kenal..baru nak kenal..heheh...dah folowed u blog kalo sudi folo lah balik yer..n join bloglist ekali...owh pasal nak apply inninty nie memang susah mesti kena tunggu hingga traffik yang bnyak tiap2 bulan..aku pon trafiik sebulan dlm 18oo aje so kalo nak apply ingat boleh d pertimbangkan.hehehe..pageview pula dlm 60000.so jauh r..x pe nanti dpt juga tu..yg pntg usha kena kuat sikit..cara menambah 7 colum untuk iklan bawah header blog
antara icon-icon facebook yang mungkin anda belum tahu

kiz berkata...

aku yakin suatu masa nanti kau akan sampai tahap tu..usaha je..pasti berjaya..sentiasa memberi sokongan ..peace

Luq At Your Words™ berkata...

peh blog aku pn sbulan 200 je. aku rasa =.=

tp kau msti boleh pnyer!

mas saari berkata...

mak aihhh...banyaknya!
memang tak mampulah nak capai byk tu

Zul Fattah berkata...

bapak r..tinggi nya..kira blog ko ni, pro r.. dapat innity..huhu..
x termampu aku..
1oo,000 page view.. haha..

 
Related Posts with Thumbnails