Sabtu, 16 Julai 2011

Surat Untuk Nuffnang

Ini adalah SURAT UNTUK NUFFNANG

Ke hadapan saudara / saudari Nuffnang.

Tujuan aku menulis ini adalah untuk beritahu bahawa sudah berapa lama income aku tidak naik. Hal ini terjadi mungkin kerana tiada siapa yang klik iklan di blog ni. Oleh itu aku ingin memohon kepada pihak NUFFNANG supaya memberikan aku Buffered Earnings supaya aku dapat melihat pertambahan income tersebut.

Diharapkan pihak tuan bermurah hati untuk memberikan Kempen BE di blog Firdaus Life ini. Segala jasa baik pihak tuan dan puan amat aku hargai dan diakhiri dengan ucapan terima kasih banyak.

Yang Benar,

Freaky


Ha ha kalau buat surat macam ni agak2 pihak Nuffnang terima tak ? Memang dia akan terima lepas tu dia terus ban iklan dan blog ni :P .. Ggrrr sabau je la. Ni la akibatnya kalau blog terlalu cikai sampai tak layak nak apply ads yang lebih lumayan.

p/s : Ohh Nuffnang =_=
Comments
15 Comments

15 ulasan:

Suhazli berkata...

bro..aku tak faham pasal nuffnang ni..kena ada orang klik dulu ke baru dapat earning?aku punya sampai sekarang RM0.00..haha

Cik Teddy berkata...

haha..adoi la,sbar je la freaky!

harrazdani berkata...

bagus surat ni....bg jer kat dieorang....mana laaa tahu mereka dah lupakan blog kita...kat malaysia ni bukan sedikit bloggers yg aktif....

Cik Kamoo berkata...

sabar ajelah freaky!!! heheheheh

kotak bulat berkata...

hehehe...bg je surat ni..mne tau pas ni boleh dapat...

A y e s h a Ramlee berkata...

susah gak nak dapat BE baru kan.. :) eammm tak fahamm

Bella Bell berkata...

ok.. nak kempen BE untuk blog ni.. hehehhe!!~



^^

syaz@rozelt berkata...

hehe..lepas hanta surat nie confirm akan dapat lepas nie..aminnn~

mas saari berkata...

hahahaha...bagus2!
lepas hantar surat cinta lak..

i'm ezza haniza berkata...

yang penting saya dah ceraikan nuffnang :) anda semua mmg sgt penyabar setia dengannya!

GaRy™ berkata...

hahahaha.... nak2 je dia layan surat ko ni... hahaha~

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

haha...jom kita buat surat ni ramai2..hantar sebagai tiket..tgk pe nuffnang balas nanti...heee~

Bui Junaidi berkata...

hahaha..kalau bui jadi nuffnang,bui ketawa guling2 dulu pastu baru bui bagi BE dekat freaky..kesian..*_*

MARIA LIZA berkata...

sabor je ler..maybe dah terlalu ramai blogger kat Malaysia ni..diorg tak tau camne nak bagi dah..

sergeant keroro berkata...

hehe, ko cuba sent ticket. boleh kot.

p/s : ko dah cerai pon XD

 
Related Posts with Thumbnails