Ahad, 24 Julai 2011

Serius Menarik dan Best

Aku jumpa benda ni kat blog Sutera Kasih . Sangat sesuai untuk renungan bersama terutama sekali kepada kaum perempuan.



p/s : Aku buat segmen. Nak join sila klik SINI
Comments
25 Comments

25 ulasan:

snOw sakura berkata...

nice! =)

GaRy™ berkata...

sumpah aq tabek ngan muslimah tuh... kalau aq, entah la apa yang aq nak jawab... hahaha....

Alya Esprézzo berkata...

hehehehe..terdiam diaa...

kiz berkata...

debat terbuka..hebat..tgk dia punya LIKE..pehh..

rayne rawt rawt berkata...

wahhh!!terbaik broo . mintak kongsi boleh ? hehehe

jangan tulis nama orang dengan pen MERAH!
http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/07/bahaya-tulis-nama-orang-dengan-pen.html

nurAMALLINA berkata...

haha padan muka dia. itulah, melawan lagi.

Allah turunkan bala baru dia tahu,

cucu umie berkata...

seorang muslimah yg sgt bnyk ilmu...itulah duna yer muslimah yg bnyk ilmu..incya-Allah di boleh menjawab setiap persoalan yg kdng2 kita rase blur... indh bukan ad ilmu bnyk..hehe

aiman berkata...

memang terbaik.. paling best skali part "berani cakap di dunia, bernai ke kau cakap depan Allah nanti"..

http://aimankesah.blogspot.com/2011/07/duit-dan-kejayaan.html

sergeant keroro berkata...

terbaik!! :)

peNulis SeNjA berkata...

hahahhaa padan muke kau syetan ... terbaik .. ko mane dapat

Ezad Skytech berkata...

terdiam 1000 bicara...(^^,)

Shuk_ArChie berkata...

Bagus2.. memang terbaik! perdebatan yang hebat!

~~Ticer Wann~~ berkata...

pernah baca dalam satu blog pasal debat ni la.. tutup aurat tu suruhan Allah..heran kenapa ada segelintir dari wanita masih bertangguh dalam hal ni... nice sharing.. thanks ya... ermm nak share dapat tak?

Fathiah Hamim berkata...

ohsemmm! neh betul ke? ramai bebeno nge-like

Cik Teddy berkata...

baru sudah bace freaky,kat blog cik pha..mmg best!

syarifahsidrus berkata...

dalam novel versus ada tulis, tu jenis orang yang tak define basik as the real 'baik' . rasa buat amalan sikit dah kira baik..

NEO berkata...

kalau tak mahu bertudung sekalipun tak perlu tunjukkan kebodohan....diam2 sudah!

aimie amalina berkata...

pehhhh!
kaw2 la muslimah tu hentam die..
huhu
veryyy nice!
=.=

syrupmasin berkata...

wahh baguss nih :)

Ahmad Haziq Azlan berkata...

dasyat giler no like tu

ummiSZ berkata...

oh, terharuu :')

yatie Awang berkata...

ada baca juga kat blog sutera tadi

[sutera kasih] berkata...

thanks freaky :)

silakan share ya semua..utk kebaikan..

actually, menurut sumber, dialog tu diambil dr lmn web seseorang, xtau siapa..

dialog2 tu dibuat dlm bentuk perbualan FB utk menjadi lebih menarik..mostly org kan x berapa minat nk baca ilmu2 agama ni secara direct..huhu

gedek! berkata...

nak tengok la....

belog untok orant tua, ada...?

gedek! berkata...

nak tengok la....

belog untok orant tua, ada...?

 
Related Posts with Thumbnails