Selasa, 19 Julai 2011

Serius Agak LOL

Aku blogwalking tadi dan ada jumpa gambar yang menarik hasil daripada print screen. Nak tengok ? he he jom tengok kat bawah :

Dia pergi ajak Maria Ozawa buat trip datang ke Malaysia. Adoiyaii macam2 perangai la sekarang ni. Harap2 la tak datang ke Malaysia ni.
Comments
23 Comments

23 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

haha...jgn buat hal la...masalah besar nanti...huhuh~

vampire's lovex berkata...

hahaha macam2...

Minah Blur berkata...

HAHA..tak payah la minah tu datg Malaysia... bawak bala jep..

i'm ezza haniza berkata...

aiyoooooo..mcm2!

Alya Esprézzo berkata...

HAHAHAHAHAH..gilaaaaaaaaa, buat nayaa kalau dtg malaysiaaaa..haihh hahahah

kotak bulat berkata...

tak kenal sape pompuan tu...err.... =.="

sue perbs.. berkata...

fuhh.. jngn di ajak dtg sini..

cucu umie berkata...

grrrrrrrr..mamat tu bila betol ea??? hehehe

Cik Meyo berkata...

HAHAHAHA. sengal

gadis melayu berkata...

sape maria ozawa nie..?? penting ke dia dtg Malaysia..?? bwat2 inosen jap.. hehehehehe..

[sutera kasih] berkata...

boleh plak ajak cmtu hehe siapala tu :P

GaRy™ berkata...

aq setuju jer~.. XP

pRiNCe berkata...

haha..lawak seh..dapat mne ni?

NadiRah berkata...

haha..ilng??
dh jumpe blom? huhuhu

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock berkata...

adoi ...mmm ...klu dtg habis la ..

Syuxer berkata...

bala lah kalau dia datang kat malaysia neh hahahah

Tea berkata...

budus je kalau dia nk dtg mesia. mamat tu 1. hish. mcm xde pompuan len. =.=

Tea berkata...

jgn bg jgn bg. bangkang 800%

Khairil berkata...

dia boleh mai sini kalau dia dah masuk islam dan bertaubat...rasa-rasa dia tak akan kut...

diana berkata...

walaupun tak datang tapi maria ozawa dah ramai pelapis kat sini..:p

syaz@rozelt berkata...

ntah2 die sgt open sampai hilang panties pon nk gtau dkt twitter??hahahah

AnAk dEneSor berkata...

hahaha..sengal la post 2..hihi

sergeant keroro berkata...

memang tak datang kot, tak boleh masuk pon. unless dia menyamar, haha XD

 
Related Posts with Thumbnails