Khamis, 21 Julai 2011

Serabut La Facebook !!

Biasanya aku tak ada masalah dengan sistem Facebook. Yang aku ada masalah sebelum ni adalah dengan pengguna Facebook yang menunjukkan emosi yang melampau serta menulis kata-kata yang kesat sebagai status mereka.

Ok aku taknak bincang mengenai ragam pengguna facebook di talian. Kalau bincang isu ni, sampai ke esok pun belum tentu lagi akan habis. Lagi pun kalau bincang, nanti ada orang kata aku busy body pula kerana pedulikan hal orang di facebook.

Apa yang aku nak cakap sebenarnya adalah aku sangat menyampah , pening, serabut, dan pelik dengan aplikasi chat yang baru di Facebook. Entah la rasa sangat konfius dengan aplikasi chat yang baru ni. Dah la duk menyemak di sidebar sebelah kanan lepas tu langsung tak bole hide =_=

Ohh facebook, kenapa la aplikasi chat kau sibuk berada di bahagian sidebar. Kalau kita nak chat dengan seseorang pula, kita kene taip nama kawan untuk chat dengan seseorang kalau takde tunjuk di sidebar.

p/s : Agak pening dan serabut =_=
Comments
17 Comments

17 ulasan:

sergeant keroro berkata...

aku langsung tak bukak chat, haha XD

p/s : projek tu camne?

Ahmad Haziq Azlan berkata...

malas dah nak guna chat tu

kiz berkata...

haha..den memang jarng buka FB..tak kisah sangat pun..hehe..

Luqeem™ berkata...

boleh hide chat tu..pegi kt setting je

cik najihah berkata...

bole hidekan..tekan hide sidebar je..
x yah on chat box lagi bes hahaha

zareliqa afiqa berkata...

ntah...buat orang kompius jek,

Dhia BellamiZam berkata...

sgt menyemak..hish!!!

syaimz berkata...

suck giler chat facebook. aku chat gune android je. haha

anismelon berkata...

hahaha..anis pon tak suke sume nie menyemak..then org akan chat je even kite off9 sbb name kite muncul sentiasa..tak suke gitu..

gedek! berkata...

Chat kat tepi tu menjengkelkan, lah!

Boooo!...

Shaherah berkata...

shera terus tak bukak.. sbb x phm nk gune mcm mne.. >.<"

syarifahsidrus berkata...

bukan chat kat tepi tu boleh hide ke?

Freaky berkata...

wahaha bole hide.. x tau lakk :P

mrs redzuan berkata...

bole hide la awak. mmg semak kalo xhide tu...ngee...

c genk bah ne berkata...

boleh hide lah chax tu...

aPIP berkata...

boleh hide lah bro... ni msti x rjin nk godeh2... tp mmg seyes serabut r sidebar ni.. dah sempit n semak screen laptop nih..

Suhazli berkata...

hahaha tekan la esc..kan senang..tpi kat malaysia xde agi ke function webcam utk fb ek?

 
Related Posts with Thumbnails