Jumaat, 29 Julai 2011

Senyap Terus Dah ??

Ha ah rasanya dah 2 hari jadi senyap. Langsung takde apa-apa lepas ramai hentam dalam blog dan facebook. Biasanya setiap hari sampai 5 atau 7 notification pasal benda alah tu tapi sekarang dah 2 hari takde nampak.

Rasa sangat aman dan tenang pula takde terima notification benda alah tu. Oh ya lupa nak beritahu bahawa benda alah tu adalah Event Mengarut di Facebook. Kalau ada event mengarut sampai 5 - 7 kali di Fb rasa sangat tensen dan boleh jadi geram tau.

Bila buka event tersebut, rupa-rupanya pasal suruh follow blog, ataupun like fan page ( Fan page aku kat kanan tuuu ----> ), ataupun suruh like gambar kononnya masuk content Gambar paling Hodoh di Dunia dan bila tengok gambar yang disuruh like... aiyaa mau pengsan !!!

Alamakk nak masuk Ramadhan dah ni tapi aku masih duk mengata orang. Adess tak baik betol. Minta maaf ye kalau ada siapa yang terasa tapi cara yang dibuat itu memang tidak betol. Tu salah guna aplikasi namanya.

Tapi syukur la dah 2 hari aku tak nampak event mengarut tu. Mungkin ada yang dah sedar tak elok buat macam tu dan mungkin ada yang terasa dengan hentaman yang diberikan tapi hanya tu je cara nak stop daripada salah guna aplikasi. Kalau guna cara baik, esok dan lusa buat balik.
Comments
9 Comments

9 ulasan:

cucu umie berkata...

hehe,,memang sudah tidak ada pon sekrng..alhamdulilah..kalo ad event po event pasal nk smbut bulan ramadhan..

SoLy SoLicious berkata...

btol la ..event yg pnting2 xpe...
kalo stk event yg mngarut2 tu, baek xyah wjudkan..myusahkan..

GaRy™ berkata...

hahahahahahahaa... sempat lagi promote fanpage.. XD

sergeant keroro berkata...

sekarang ni event ramadhan :)

Suhazli berkata...

hahaha macam2 event..nak campak jauh2 je event sume tu

syaz@rozelt berkata...

event attend solat terawih pon ado~hhee

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . takleh slow talk .. sebab nanti depa ambil ringan ..

My Name is Mar berkata...

Selalu wa wat tatau je dekat event tu...
uhuhuhuhu...

Most POPULAR Korean-Japan-Taiwan Movie/Drama (TOP 50)

Freaky berkata...

wuahaha rasa aman dah

 
Related Posts with Thumbnails