Sabtu, 16 Julai 2011

Semua Nak Jadi Penyanyi

Saya nak jadi seorang penyanyi yang berjaya tapi saya tak tahu nak masuk rancangan ape.

kalau saya kanak-kanak, saya boleh masuk tom tom bak dan pakai mekap yang entah apa-apa ketika menyanyi.

Kalau saya dewasa dan gilakan populariti what-so-ever, saya boleh masuk akademi Fanta-Si**

Tapi orang kata suara saya sangat mantap. Mereka cadang supaya saya masuk rancangan Mentor.

Kalau saya dah tua dan berumur, saya rasa nak masuk Kilauan Emas. Yang ni lagi popular kerana siap ada emas lagi.

p/s : Pilih je rancangan mane 1 yang teringin sangat. =_=
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Panggil aku Han berkata...

err...imam muda xde...heheh

syarifahsidrus berkata...

semua gila nak jadi penyanyi.sebab rasa glamour kot

Luqeem™ berkata...

dh tua bleh la msuk klasik nasional pnya rncangan tu..

Gadis Pantai Timur berkata...

ermm..byk sgt benda yang meyumbang kenneraka skrg...terang2 dpn mata..

Cik Meyo berkata...

haha. taw takpe ! banyak gila show utk jd artis. yg dah tua tu tak tahan, haha.

btw, jomm a join yang url menarik tu ! :D

ohh ye, lawa number follower anda, 1111 :) give her/him some review ! heee

GaRy™ berkata...

imam muda!! hahahaha... bro, pekebenda work crowd ni??...

Freaky berkata...

aku pun tak tahu gary. wuahaha

Addin berkata...

wahaha gi-la glamour ke ? ;p

Ahmad Haziq Azlan berkata...

raja lawak????

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/penantian-tamat-utm-dalam-genggamanku.html

sergeant keroro berkata...

haha, sampai mati leh menyanyi :P

 
Related Posts with Thumbnails