Rabu, 6 Julai 2011

Selamat Pagi :)

Perghh hari ni bangun awal pulak. Biasa kalau sambung tidur lepas subuh memang bangun tengah hari la jawabnya tapi ni awal pagi pula. Bangun je daripada tidur tak tahu nak buat apa. Rumah sunyi kerana mak dan ayah pergi kerja, adik pula pergi sekolah. Maka tinggal la aku seorang diri kat rumah.

http://www.laymark.com/i/o/51.gif

Memandangkan senarai blog kumpulan 8 sudah siap dan sudah publish, apa kata anda terjah mereka di SINI . Wah !! Pagi ni dah masuk senarai kumpulan 8 dah. Tak sangka dah lebih separuh aku promote blog kat sini. Setakat ni dah 120 blog dah promote termasuk la yang paling latest kumpulan 8 ni.

120 sudah, maka tinggal lagi 90 lebih. Mungkin dalam masa 3 hari lagi dah boleh habis semua 215 blog yang ada. Ok sembang banyak pun tak guna juga waktu pagi ni. Apa kata anda terjah jer kumpulan 8 tu. Aku nak nak pergi cari sarapan dulu. Dah lapar sangat ni dan takde tenaga.
Comments
8 Comments

8 ulasan:

mas saari berkata...

morning...
keluar beli sarapan tu jgn lupa bawak duit lebih, nanti jadi cam hari tu! hehehehehee

Ain_ Suke Senyum berkata...

ain singgah cini .
nak mintk tlg cument entry ni leh ?

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq

bunga berkata...

hahaha..duk sorang2 elok2 yek..ahaaa

diana berkata...

selamat pagi..:)

sergeant keroro berkata...

morning!! XD

cik myrha berkata...

morning :)
kite same!..duk umah sorang2.hehe
salam perkenalan :)

aimie amalina berkata...

heeee..morning! same goes to u..dok tercongok kat umah =p

NuSaNa NoSa 91 berkata...

keen pon menanti masa utk menerjah semua ni.. T_T

 
Related Posts with Thumbnails