Sabtu, 2 Julai 2011

Segmen Tutup

" Seminggu 100 Follower Kembali " sudah tutup dan sebanyak 201 link blog ada di ruang komen untuk di promote dalam masa seminggu. Sekarang boleh la aku tumpu untuk sambung terjah blog yang ada.
http://www.laymark.com/i/o/26.gif

Oh ya senarai kumpulan yang pertama akan keluar pukul 3 petang jap lagi. Saja mahu keluarkan awal supaya boleh terjah semua.

p/s : Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang mentertai :)
Comments
11 Comments

11 ulasan:

nurul nadia nasir berkata...

tak sabarnyerrr ngeh3

kiz berkata...

bukak balik oit..aku tak sempat nak join ni..hehe

sergeant keroro berkata...

hahaha, kiz kiz.. XD

tunggu orang datang terjah je boleh?

Tea berkata...

wahh.. ni bez ni.. kehkeh..

Alya Esprézzo berkata...

eksaited sgt budak muka suci nieeeeeee sampai typo MENTERTAI! hahahahaha :P

izzati jerr berkata...

terjah kat sni..
wahh lagi sorang je freaky ..cukup 1000 folower.. hebad lah

SHAMIMI ATIA YUSRI berkata...

yeayy!! best la firdauk ko buat contest cmnie..cayalah schoolmate aku nie..

Freaky berkata...

shamimi : uik ni dak sbpibr ke ? =_=

Dhia BellamiZam berkata...

alaaa..da ttup..bru ingt nk join arini :(

NuSaNa NoSa 91 berkata...

aishhh~ mmg xsempat nk join.. hampa.. T_T

misscha berkata...

alaaaa misscha x sempat join...draft dah buat pastu..ada kije...x sempat antar...sob sob T_T.....

 
Related Posts with Thumbnails