Isnin, 18 Julai 2011

SEGMEN : TERLIUQ WAKTU BERBUKA PUASA

Walaupun belum masuk bulan puasa lagi tapi aku nak join juga segmen ni kerana aku rasa sangat menarik dan dapat mengimbau kenangan untuk puasa yang sebelum ini. Jadi apa kata join segmen di bawah :

http://tirana91.blogspot.com/


list kn ape makanan yg boleh wat korang terliuq meleleh time berbuka puasa

1. Semestinya nasi yang berlauk :D
2. Murtabak
3. Kueh Ondeh Ondeh dan segala jenis kueh lagi
4. Air kelapa / air tebu / segala jenis air yang sedap

Ok tu je kot. Tak boleh banyak sangat untuk berbuka, kang tak larat nak terawih pula. Lagipun tak elok bedal banyak sangat waktu berbuka.

Comments
9 Comments

9 ulasan:

Athira Husna berkata...

huhuhu..sy suke murtabak daging! tq sudi join! ;)

Shaherah berkata...

air kelapa.. air tebu.. sedap tu.. air katirah pernah minum? tu pun sedap.. ^_^

rara pinkmafia berkata...

rara suke air tebu.

Cik Teddy berkata...

nk join jugak..wee~

gadis melayu berkata...

suka bebuka ngan kuih tepung pelita.. sedap.. hihihi..

sergeant keroro berkata...

tak sempat join, huhu T.T

p/s : banyak giler aku terlepas ni XD

bombay berkata...

dtg sini bw..:)

Athira Husna berkata...

bloglist bermula! jom terjah kwn2 yg lain ye..!
http://tirana91.blogspot.com/2011/07/entry-ini-lekat-menggunakan-gam-cap.html

Laila Majid berkata...

kuih time puasa sumenye menggoda :)

datang dari segmen : terliuq time berbuka puasa :)

 
Related Posts with Thumbnails