Jumaat, 1 Julai 2011

SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

1. Nyatakan berapa follower setakat tu (waktu join segmen ni )

Follower sekarang 962

Jom malam ni join segmen seorang sahabat blogger aku yang sangat otai.. Dia ni memang otai tau. Nak join sila klik :

Comments
15 Comments

15 ulasan:

sergeant keroro berkata...

korang same otai, hehe XD

Freaky berkata...

haa banyak la keroro

Syuxer berkata...

aku mudatai kot hahahah

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

*lempang* hahaa ..
terima kasih 2x ganda otai sebab join . hak3x! ni nak kena polish mata ni . orang suruh letak banner , letak header . hahaa . takpe lah , tak naik mahkamah pong ..

eh , demo oghe ganu . ayoh kawe ganu gok . kito saing ah ni ..

hahaa . hamek kaw . terabor ayat .. bhahaa :)

mrs redzuan berkata...

pengikut ke 980...

meh singgah blog akak meh...

segmen follow dan komen

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

ingatkan da follow sini... rupanya belum... hahah~

Shuk_ArChie berkata...

hahaha shuk dah lama follow blog ni... best!

Rohaizam Rosli berkata...

Iejam pon join jugak segmen nih... huhuhu~~~

hanyzham hadny berkata...

salam kenalan dari nizam...
dan dah follw dah

Nurnajwa berkata...

Kte join & dh follow sini ;>

mfz berkata...

wahh, lame dh follow . jejalan ep .

IntaNBerliaN berkata...

follow sini pulak..

iyan shazlind berkata...

hi firdaus,
lin dtg dari blog tia, dah follow..semoga hidup makin indah ya :)

Ahmad Haziq Azlan berkata...

follower no 1056...
datng dari blog tia...
mai la follow, dan komen blog saya pula...

HasrulHassan [HH] berkata...

Salam.
Dah join .. :) dan dah follow pun ... :)

 
Related Posts with Thumbnails