Selasa, 5 Julai 2011

Segmen Dah Tutup La

Senarai blog kumpulan 7 baru keluar pukul 5 tadi. Jom terjah dan follow mereka semua di SINI .


Segmen ni dah lama tutup tapi masih ada yang tinggalkan link pada setiap hari. Sekarang ni dah jadi bertambah 215 blog pula. Adesss aku pun tak tahu la nak ambil juga atau tidak yang lambat ni. Kalau tak percaya, meh tengok SINI . Hari tu masa tutup 205 komen, sekarang dah jadi 218 komen =_=

http://www.laymark.com/i/o/50.gif

Haihh apa-apa pun aku ambil la juga yang lambat tu ye. Terima kasih sebab sudi join lagi walaupun dah tutup. hehehe adoii.


Comments
10 Comments

10 ulasan:

kotak bulat berkata...

hehehe..kalau rajin,amiklah..kalau tak rajin,,tak yah amik..tp kesian dorg..da wt entri.. :P

Alya Esprézzo berkata...

baikknyaaaaaaaaa..hahaha :P

GaRy™ berkata...

ko letak la kat entri segmen tuh, "DAH TUTUP".. tulis besar2...

Syuxer berkata...

ambek je bro..:)..tlong dorang

sergeant keroro berkata...

abang freaky amik la, abang kan baik XD

kiz berkata...

kalau macam ni ok laa..dapat sambutan..itu tandanya kejayaan semakin hampir..trbaik.

Cik Teddy berkata...

abiz tu ckp la segmen dh tutup..kesian plak..tp amik jela yg dh trlepas tu..^_^

TYNTHA LANA berkata...

Freaky..tak payah tnya pun takpa,hehe. ambil la..mana tahu, salah sorg yang terlebih ni la yg akn tlg freaky satu masa nnti :)

Fathiah Hamim berkata...

hahaha rajen diorang

Siti Safiyyah berkata...

bukan senang tau nak tarik ramai orang join segmen2 yg kita buat.. ^___^

 
Related Posts with Thumbnails