Sabtu, 30 Julai 2011

SEGMEN 3 JAM JE

Nak join klik header atas ni... pukul 11 tutup tau.. cepat !!!




Ok segmen sudah join, kali ni nak show off jumlah follower pulak. he he cantik betol nombor follower di bawah :

1234 jumlah follower sekarang. Akan datang jadi 5678 pula. Wuahahaha memang mimpi la follower aku nak jadi 5678 dalam masa yang singkat. Baik tidur je dan dapat mimpi. Mana la tahu dalam mimpi dapat follower sampai 20 ribu ke.. haa sekali lagi aku mengarut.

p/s : Thank you my follower :)
Comments
14 Comments

14 ulasan:

azrijohan berkata...

welcome:)
hahaha...cam best jekkk

GaRy™ berkata...

ur welkam~.. XP

azlia mj berkata...

2345 dulu lahh..;)

saiazuan berkata...

nice number ;D

'Ainun Qalbi berkata...

1235,.. dh x jd 1234.. hi4..

sergeant keroro berkata...

pergh!! cantik XD

org muo berkata...

tak mustahil .... truskan berblog :)

rara pinkmafia berkata...

wahhh dh boleh geng ngan abe beng ni.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa .. 5678? hebak dah tuuuuuuu .. insyaAllah boleh jeee .. heheh :)
thanks freaky sebak selalu support Tia n my belog . yeaa ..

hira berkata...

wah, bestnya follower ramai. saya pun seciput je tu. nak berangan lebih-lebih, memang tak dapatlah. berangan pak pandir boleh la kot. haha

PeRmAtA bIrU berkata...

waaaa... cantiknya 1234....:)

Shaherah berkata...

Chak.. Shera singgah blog kawan2..
Hehehe.. Salam perkenalan dari shera ye..
Shera pun ada join au segmen 3 jam ni..
Kalau nak tgk.. Meh lar..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-3-jam-je.html

farah hanim berkata...

ting tong..dtg nak tumpg berbuka.hahaa :P
singgh dtg dr sgmnt same :)

hehe

hira berkata...

singgah dari segmen tia. maaf kerana lambat terjah. sibuk memanjang. hai freaky! :D


kalau rajin, join la segmen saya ni :)
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

 
Related Posts with Thumbnails