Ahad, 10 Julai 2011

Follower Hilang ?

Sebelum tu aku nak ucap terima kasih kepada yang sudi bagi nasihat dalam entri yang lepas. Rasa lega sikit hati dan fikiran apabila baca nasihat-nasihat yang bernas daripada pembaca semua. :)

Aku sentiasa sewel

Hari ni sekali lagi kecoh bahawa kotak followers hilang. Tapi mujurlah blog Firdaus Life ni masih elok lagi kotak follower dan ada nampak dengan jelas. Blog nombor 2 aku yang ada senarai kumpulan blog tu tak muncul pun kotak follower.

Ish walau apa pun yang berlaku harap blogger semua bersabar ye. Biasa la tu sistem yang dibuat oleh manusia ada masa dia elok dan ada masa die tak elok langsung. Bagi yang tak dapat follow kat kotak tu, boleh la tekan kat atas navigation bar ni.

Bagi blog yang buang navigation bar, haaa tersengih la anda kerana orang tak dapat follow blog anda. Hum kadang2 navigation bar pun sangat penting terutama sekali bila jadi benda macam ni. Sebelum ni aku duk fikir bahawa Navigation bar ni menyibuk je.
Comments
22 Comments

22 ulasan:

aPIP berkata...

sebok jer nav bar tuu...buang jer... :) bru nmpk handsome kn...:D

Nurnajwa berkata...

Hahaha, geram siut. Boleh hilang plak dia --

~HanAlia berkata...

hahah..geram gk biler kotak follower hilang org dh follow blog kite tp biler kite nk follow die balik xde plak...tu yg nnt ade kes ckp kite ni sombong...huhu

i'm ezza haniza berkata...

em , mase ni la kotak follower nak hilang!

Shaherah berkata...

hahha sabar je lar kotak uh ilang.. >.<"

cucu umie berkata...

ayie punye kotak follower pon xad..tpy xpeah..it's okay.. btw, smrt ah gmbo hang..kehkeh

siti kektus berkata...

kotak follower berehat jap kot. haha

cantek helmet. lalala ;)

khunsuriyatit berkata...

ari ni mmg kotak tu ilang...ada agenda tersembunyi kot..

misz myza berkata...

kotak follower kita pun hilang.... nmpk nye operasi nak follow blog org lumpuh seketika... ehehehhehehe..

Anif Abdullah @Mr AA berkata...

aih,time camni la wat hal ye x.haha

**::CIKNUURUL::** berkata...

aah la,.sme la kite,..ilang kotak fllowers,.haihh,.dr smlm kot,.

Syuxer berkata...

sewel dah ko neh bro,hahahahah...

teringat kat member yang men counter strike pakai helmet..aku cakp weh kejadh men game pakai helmet neh..dia cakp penting neh..nanti tak mati kena nyunting kat kepala..bapak ah dia..hahahah

aku ada lagi widget follower..ikut giliran kot..kot2 malam2 karang kita plak kena heheh

Freaky berkata...

syuxer : haha ni namanya stail bro. main game pakai helmet :D .. harap2 malam karang kita tak kena jugak

suesue berkata...

dah dua hari kotak followers hilang..pegi honeymoon agaknya..haish

fiQ'Ra berkata...

tu ler~ sabo jele
jom klik cni & komen erh ;)

s.y.a.s.y.a berkata...

ouch,sama la .follower tibe2 hilang dari smlm ni .haish .pastu orang yg nk follow pon sekadar cakap nk follow kt chtbox je.bilngn still tak btmbh .adoiii .haha.tak kesah ,jnji sila pulang kan follower aku !hahaha .

Still alive berkata...

ohoiiii...dah 2 hari da kotak followers xkuar..
huhu..emgtkn sesorang je jd g2..huhu..
jom join contest law ajen
http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

fieha berkata...

dia suruh rht dari blog walking kot..hehe..tp mmg susah nk follow dah xde kotak follower tu.. :)sabo ye

sergeant keroro berkata...

aku punye pon hilang T.T

NuSaNa NoSa 91 berkata...

kotak followers keen, dah 2 hari hilang.. sedih gak la.. tp xkn nk down sb benda remeh kn?? chill.. nnti2 ada la tu.. kesian pihak admin blogger klu kita komen2.. mungkin diorg ada maslh kot.. bersabarlah, kn kita guna khidmat org.. so, kena la ikut rentak dia kn?? ^_^

shah blogger berkata...

tu r psl. hampeh tol. xpe la seketika jer tu.. ni pekejadah online pki helmet ni? ekekeke

Fieka Shafika berkata...

sy pnye kotak follower dah 3 ari ilang :(

 
Related Posts with Thumbnails