Selasa, 19 Julai 2011

Perkara Paling Berbulu

Perkara paling berbulu yang nak ditulis dalam entri ni mengenai situasi di dalam panggung wayang ye. Sedang kita syok melayan cerita di dalam panggung dengan keadaan yang gelap dan sejuk, tiba-tiba ternampak pancaran cahaya putih yang agak silau di hadapan.

Ish kacau betol cahaya yang keluar daripada telefon bimbit mamat / minah kat depan ni. Ok lepas seketika cahaya tu pun padam dan boleh sambung enjoy movie balik. Ehem perlu notis disini, aku cakap enjoy movie ye, bukan buat movie.

Selang beberapa minit kemudian, bunyi pulak " Sir !! You Receive a Message " kat seat sebelah. Oh Em Gi !! potong stim betol orang nak tengok wayang dengan bunyi mesej. Kalau bunyi sekali takpe lagi. Ni duk chit chat dalam panggung pulak dan bunyi mesej yang bising itu sangat mengganggu.

Ok tak cukup berbulu lagi ? ada lagi tau.. Kita tengah seronok layan movie, tiba-tiba ada bunyi suara kat depan " Ehh macam mana hero tu mati ? " ... " eh hero tu jahat ke ? ". Boleh pulak dia duk tanya seribu satu soalan kat pasangan dia. Eeeiii rasa nak bom je yang banyak tanya soalan masa tgk wayang. Bising tau :D
Comments
17 Comments

17 ulasan:

Cik Teddy berkata...

haha..sabau jela
ape pon x boley

rara pinkmafia berkata...

hmm mmg sgt berbulu,rara pon sllu kena mcm tu gak,benci giler.off jelah fon tu kan senang.

Syazwan Che Deraman berkata...

lagi berbulu hidung aku bila ada orang dok citer pasal citer tu kat belakang!

Syazwan Che Deraman berkata...

lagi berbulu hidung aku bila ada orang dok citer pasal citer tu kat belakang!

sergeant keroro berkata...

kadang-kadang aku pon buat, tapi slow-slow la. haha XD

p/s : jarang tengok wayang, jom gi mesra mall? :P

Freaky berkata...

keroro : mesra mall jauh bangg dari rumah aku

syrupmasin berkata...

wuahahaha..aku pon angin kot kalu macam tuh doe :D

Shaherah berkata...

hahahah.. mmg bulu perkara kat ats ni.. ade yg berbulu lg.. perempuan dok tergedik2 peluk balak die.. lepas tu nak terjerit bler hantu kuar.. serius mcm nk bg kaki..

ade lagi berbulu.. tgh tgk2.. ade plak org nk kuar g toilet.. kacau tol lar..

yg shera berbulu lg.. org yg bawak budak kecik 9 tahun ke bawah.. serius bising..

ade yg lg berbulu org spolit kan cter uh.. mentang2 die dh tgk.. die nk cter kat org sbelah.. yg kte ni pulak TERdengar.. serius mcm nk lempang die.. hahaha..

Alya Esprézzo berkata...

hahahaha..alamakk ko dah buat entri, ekeke aku pun geram gak org cenggini, nak kata tak paham bahasa melayu..byk ko subtitle suruh OFF kan fon or silent, tp dia boleh buat taktauu jee..

lagi hari tu masa aku tgk wyg, ada mamat kat blkg aku nie dok hentak2 kaki, dia tak tgk wyg pun lepas tu dgr mp3 agaknye, dok hentak2 kaki ikut lagu mp3 dia laa kott..sampai bergegar kerusi depan weyh!

bila sorg pndg sinis dia, dia boleh buat taktau plak, lepas tu ramai2 dok pakat pndg lagi..tp dia still buat tak tau, last2 kena sound tepek ngn member aku..hahh kan dah malu sendiri...haihh mmg berbulu jeeeeeeee...

*eyh sorii tertaip over plak, dah alang2 freak buat entri nie aku lepaskan jelaa..hahaha :P

emy|farid berkata...

hahaha thumbs up! agreed

siti kektus berkata...

ops.

main mesej jarang,

tapi dok tanya2 selalu. hehehe :p

Piah Becok berkata...

lagi satu:
"ha, lepas ni kan.... tergolek bla.. bla.. bla.."
"tak mati la hero tu.. aku dah tengok dah.."

ape motip kamu datang panggung kalo nak jadi spoiler?

*bola-bola api atas kepala*

Ezad Skytech berkata...

haha...bukan tgk wayang...mmber sebelah g cerita semua sampai habis..mane watak baik..mana watak jahat...tension oo duduk sebelah org cmni...haha~

mimi_atia berkata...

hahaha..klakar2..nseb baek aku x pnah masuk panggung klu x mau aku balun org yg buat bising tue..kehkeh...

RepublicAku berkata...

aku 2 ke 3 kali nak bertumbuk pasal hal ni....geram sangat aku!

epy (jerr..) berkata...

lagi berbulu lau ade org duk romen2 dpn kite :D

iPai berkata...

hahah .. dia nak kacau bro kot .. tu pasal dia tanya gitu .. hehe

 
Related Posts with Thumbnails