Jumaat, 1 Julai 2011

Perghhhh !!!

Wah penyertaan segmen " Seminggu 100 Follower Kembali " sudah cecah 70 lebih blog yang menyertai dan harap-harap pada malam ni dah boleh cecah angka 100 lebih. Tadi aku baru je terjah sebanyak 60 blog untuk ambil header mereka dan untuk di promote nanti.


Harap2 menjelang esok, boleh capai 200 blog dan bila dah sampai target, aku terus promote kumpulan yang pertama. Fuhh Fuuhh 200 blog menjelang esok. Sama-sama kita doakan. :)

p/s : Pening kepala dah lawat 60 blog =_=
Comments
15 Comments

15 ulasan:

nurAMALLINA berkata...

Tahniah! Nanti rajin2 buat segmen tau. :)


Segmen ni saya dah join dulu. Nak bagi can dekat orang lain pula.

ika berkata...

gud luck~~

syarifahsidrus berkata...

orang femes, ramai je join..hiiii

suha berkata...

selamat melawat n copy banner (^_^)

Amiirah Cassan berkata...

macam amalina jugak, mira dah join hari tu, kali ni mira jadi tukang terjah pulak , kekeke

Freaky berkata...

ish daripada tukang terjah je. baik join jugak :D

Bui Idzra Ryn berkata...

bui esok join yer..sediakan tempat kosong utk bui..^_^

Anyez Nasri ツ berkata...

terlampau busy sampai jarang tahu perkembangan blog abang sorng ni :'(

good luck k and tahniah ^^

sergeant keroro berkata...

hehe, terbaik!

pssst, lau aku nye tu ko taknak masuk dalam list pon takpe. haritu dah join kan, hehe :P

Freaky berkata...

lor keroro.. aku tetap masukkan juga. nak join seratus kali pon tape

shiema sufian berkata...

good luck -.-'

Qaseh Qhaleef berkata...

hehehee~
gudluck encik freaky....

kiz berkata...

yehaaa..suppport dari belakang tabir leh..

mas saari berkata...

rajinnya adik akak2 ni...bagus2

Luq At Your Words™ berkata...

rlax je bro..:)

 
Related Posts with Thumbnails