Jumaat, 22 Julai 2011

Patrick Sangat Bodoh

Jarang dan sangat susah orang nak mengaku dirinya sangat bodoh. Tapi petang ni aku nak mengaku bodoh kerana telah mengilai macam orang gila masa tengok Spongebob Squarepant.

Aku mengilai macam orang gila kerana rasa sangat lawak melihat gelagat Patrick dalam kartun Spongebob tadi. Terlalu bodoh dan tersangat bodoh watak Patrick itu sampai buat aku jadi gila duk ketawa tak ingat dunia.

Sekarang baru aku faham kenapa budak-budak lebih sukakan Patrick berbanding Spongebob. Bagi yang tak faham apa yang aku cuba katakan, bole la anda cuba tengok kartun Spongebob dan anda akan tahu betapa lembap + bengap watak Patrick tersebut.

p/s : Tiba-tiba aku suka dengan Patrick. Oh my Patrick. LOL
Comments
25 Comments

25 ulasan:

Miz Lala berkata...

kalo tetiap hari mcm gini . kite pun gillee . hihikk

nurul nadia nasir berkata...

hahahaha feveret kartun nehh hihi lawak lawak

sergeant keroro berkata...

patrik memang lembap, haha. sumpah sengal habis, blur kot kenkadang

GaRy™ berkata...

hahaha.. suara tebal patrick tuh paling tak ble blah... hahahaha...

cucu umie berkata...

ayie layan jer..suka lawak bodoh patrick..gagaga

sleeping_maniac90 berkata...

patrick comel!!.. hehe

kiz berkata...

memang btol la..kekadang memang melayn juga..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa . patrickkk . urrr ~ baru perasan ada readmore . keh3x . agak buzy kerjaya baby sitter ni . heheh :)

wan zuliyana [apel] berkata...

patrick pandai sebenarnya.
dia selalu bagi solution saintifik bila sponjbob de masalah kgkadang...dah lama dah aku usha dia..macho kot patrick! haha

Bro ahmad berkata...

memang fakta tapak sulaiman tak ada otak..bro dah buat entri ni.hmmm kelebihan dia putus dua boleh cantum balik..kekuasaan allah,

Pyka Patrick berkata...

Patrick comel! Suka tengok perut dia yang buncit tu. Haha^^

Shaherah berkata...

hahahah patrik uh blurr.. kengkadang macam nk sepak2 sbb die blurr.. pastu wrne pink pulak tu.. hahaha

PeRmAtA bIrU berkata...

watak patrik yang bengap and lurus tuh kadang2 ada moral dia gak... patrik tu cool ja...
spongebob ceria happy go lucky gila...
squickwrd sombong, selfish nak mampus,
crab plak..sikit2 duit...
hahah.. perbezaan watk2 kartun nih kadang2 menyampaikan moral yang baik gak... cuma x pastilah kanak2 dapt ke tak..huhu:)

Dzarief Zuhdi berkata...

I'm a squidward fan... haha..
Squidqardddddd !!

Faidhatul Arfah berkata...

yeayyy patrik yg lurus tp mmpunyai perut yg comel . hee(:

diana berkata...

tanpa patrick
spongebob tak de penyeri..:p

dyanne berkata...

sbb patrick bodo tu ramai org ska dye. hahaaha~

aimie amalina berkata...

hehehe..patrick comei!

Cik Teddy berkata...

suke squid tu sbb die lagi menyakitkan hati..haha

SoLy SoLicious berkata...

patrick memang best..hahaha

hana sudradjat berkata...

sebenarnya starfish tidak ada brain.it's brainless! hahaha *jahatnya aku*

sebab tu kot dia bengap. kesian dia...

tapi bukan kita fikir guna akal ke? 0.0

saya lgi suka spongebob sebab dia happy go lucky :D

hana sudradjat berkata...

serius memang ikut kajian tapak sulaiman tak de brain.jangan ingat syaa main2 pulak :P HAHAHA

Shuk_ArChie berkata...

kartun ni memang best! terbaik! :)

siti kektus berkata...

patrick yg sengal~ hehe


tapi dia tetap comel. wee. ^^

Kei Seichi berkata...

hahahahaha...patrick memang terbaik!

 
Related Posts with Thumbnails