Sabtu, 2 Julai 2011

Ooo Main Tipu !!

Yahuu senarai blog kumpulan 1 dah keluar. Siapa yang nak terjah dan follow mereka, boleh la klik kat SINI . Terjah dan follow mereka tau.. :)

Dalam banyak-banyak 200 lebih link blog yang ditinggalkan kat ruang komen tu, ada 1 dan 2 link yang membuatkan aku musykil. Bila aku copy dan paste link tu kat ruang address, halaman tu tak muncul. Seolah-olah entri Seminggu 100 Follower tu tidak dibuat.

Kemudian aku masuk ke laman utama blog tersebut untuk cek Archive dia. Memang sah takde juga entri Seminggu 100 Follower macam yang blog lain buat. Oooo rupa-rupanya dia main tinggalkan link tanpa buat entri. Ingat aku tak cek setiap satu la tu. ha ha ha

Tapi takpe, aku akan masukkan juga link blog yang tipu tu dalam kumpulan untuk diterjah. Siapa yang tipu ? nanti kalau anda terjah, anda tahu la siapa kerana anda takkan jumpa entri tersebut. Tak banyak pun, hanya 1 dan 2 blog je buat macam tu.

p/s : Aku promote juga kerana mereka dah bagi trafik free :D
Comments
19 Comments

19 ulasan:

genkconer berkata...

ada juga yg buat mcm tu ea..


href="http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/apa-jadi-dengan-facebook-jika-kita.html">kisah facebook selepas kita meninggal dunia

genkconer berkata...

APA JADI DENGAN FACEBOOK JIKA KITA MENINGGAL DUNIA

kotak bulat berkata...

lah! memang xpatt la tu.. agknya dia ingt 200 org jd freaky mls nk check semua..blogger yg cemerlg msti pekakan..lalala~

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

aihh... tak patut.. benda2 mcm ni pon mak main tipu ka...?? haha~

Tea berkata...

cehh. pentipu!!

Azreen Shafila Abdullah berkata...

ade jgk org camtu eh

Siti asSaqynah. berkata...

haha lawak2 :D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

semakin ramai menyinggah di blog kmu yer..tahniah.. :)

Freaky berkata...

cik duyung : thanx. lagi saya gembira kalau mereka singgah blog yang sertai segmen

aremieroul berkata...

isyk..jahat betui..papew pwon terbaek lah freaky sebab still nak "promote" dowang..he3..

Alya Esprézzo berkata...

baiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko nie freak, haha tp jgn selalu nnti org pijak kapla baru ang tau..HAHA

*Syunathegadis* berkata...

laa.. ada jugak ek kes mcm ni..huhu tak disangka..nasib baik En.freaky kita ni detail orgnya..siap cek satu persatu hehe.. thumps up lah for u :)

Clara berkata...

ni mgkn dia dlte balik kowt sbb dah lepas..

CR kadang2 dlte jgak entry2 yg CR nak dlte, tapi 2 3 bulan lagilah..

dorg ni cpat sgt dlte..

Syuxer berkata...

aku ke tuh bro???hahahah...

apa da...orang lain penat2 promote ko punye segmen,dia senang2 tinggalkan link je..tak patut tak patut..

aku rasa doa terdelete atau dorang edit balik

Freaky berkata...

hehe tak tau la syuxer. mungkin delete kot.. pikir positif

Fay berkata...

mcm tu punya org pun ade ke? mmg kuang ajaqqq.. hahaha

~mUh4mM4d**F4dhL1 berkata...

ape pon tak boleh...hehe..die malas lha tuu

Nur Sulastri berkata...

macam ni punya olang pun ada ke ? huhu -.-

NuSaNa NoSa 91 berkata...

plak dah.. mcm tu pon ada ke?? ingtkan follow2 je bleh tipu.. =.=

 
Related Posts with Thumbnails