Selasa, 12 Julai 2011

Oh Segmen Oh Contest

Yess dah takde gambar pun. Cam ape tah letak gambar sendiri dengan posing yang tersangat perasan. Ehh aku tak kutuk sape pun, aku kutuk diri sendiri je. Tadi terlambat pula nak join segmen yang dianjurkan oleh Kotak Bulat. Dia buat segmen promote blog tapi aku tak sempat join.

Sekarang kurang pula segmen dan contest. Hari tu sangat banyak sampai tak larat nak join semua. Kalau join semua, memang entri penuh dengan segmen dan contest je tapi yang tu tak seronok kerana nanti ada orang orang bising pula kerana blog tiada entri / idea sendiri.

Apa pun aku nak blogwalking dulu untuk skodeng mana blog yang ada buat segmen atau contest. Kalau menarik dan tak menyusahkan, aku rajinkan diri untuk join. Mana la tahu rezeki dapat menang atau pun bertambah follower :D
Comments
13 Comments

13 ulasan:

Syuxer berkata...

hati2 bila blogwalking tuh,bro..jangan terslah landing kat blog yang wat jemm laptop kita hehe

cucu umie berkata...

blogwalkig jgn tak blogwalking..ayie nak tidolh..assalamualikum..kehkeh

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

jom BW sampai lebam.. haha~

rafiq berkata...

lu mmg tegar la bro..huhu

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

yup teruskan bw..:)

kiz berkata...

teruskan .. ahakss.

Freaky berkata...

syuxer : haha harap2 x jadi macam tu bro

izzat ; adehh kang aku pengsan masa bW

ayie : slmt malam ayie

rafiq : ha ah aku memang tegar. hahaha

fahmi : alrite :D

ANN ismail berkata...

klw ade segment, ajak2 la ye. hehe. btw, i love to drop by here. :)

NadiRah berkata...

nad pon sedang mencari..join mende nih time malam2 baru best..huhu

Miracles Of Life berkata...

haa..joom join LUCKY DRAW kt blog sy juga. :)

http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2011/06/like-like-aka-lucky-draw.html

belog|amiyo berkata...

meh jom ke blog aku..
tapi aku takde segmen untuk ko pon. hehe..

syaz@rozelt berkata...

kalau x de org buat segmen..freaky je la buat..hihi

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

@Syuxer hahaa . belog sape agaknya :)

 
Related Posts with Thumbnails