Sabtu, 30 Julai 2011

Nak Tanya Sikit

Entri ni hanya untuk minta pendapat daripada pembaca blog Firdaus Life ni. Aku cadang nak letak butang Read More kat blog ni supaya kat main page boleh aku letak sampai 4 atau 5 post.

Kalau takde Read More, nak tayang 3 post pun dah panjang berjela sampai ke bawah. Tapi kekurangan read more ni adalah pengunjung kena klik pada read more untuk baca keseluruhan post tersebut.

p/s : Sesuai tak kalau aku letak read more. pendapat anda amat dihargai :)
Comments
16 Comments

16 ulasan:

azrijohan berkata...

emmm..tak sesuai kot

tapi kalau nak letak,ok jugak laa

Panggil aku Han berkata...

ok jugak nk letak readmore bleh ltk byk2 post dkt main page dn xserabut :)

loading pn dh ok xde alasan kot utk yg lain skip bce nnt :)

fatin syahirah :) berkata...

aku tak suka button readmore -.- heheee

kiz berkata...

tak best laa..haha..kalau line tenet lembab orang malas nak klik2 banyak2 kali..haha..tapi kalau nak pakai leh juga tapi untuk entri yg panjang-panjang je..kalau setakat 2 ke 2 perengan ringkas2..rasa rasa tak sesuai kot...pendapat je..up to u encik Muhd Firdaus...haha

Dzarief Zuhdi berkata...

aser2 cam tak perlu.. aku pakai wifi kedai mamak load blog hg ok jer.. 2 3 post satu page orait ler tuh.. :D

cucu umie berkata...

bagi ayie terpulang bro ah..cuma mungkin kalo orng dah biase dengan read more okay shje.. cuma yg tida kbiase mungkin akan rase pelik tibe2 hang letak read more..

diana berkata...

tak payah read more la..
entry kamu pendek2 je.buat apa letak read more..
lagipun ramai yang tak suka..
tak percaya??

cer baca komen2 kat entry ni..

http://www.dianarashid.com/2010/12/read-more.html

dan jugak entry ni..

http://www.dianarashid.com/2011/05/blogger-baru-dan-read-more.html

baca komen2 depa ye..

SoLy SoLicious berkata...

ikhlas sy katekan sy xbape suka kalau butang readmore ni... kalo nak letak jugak xpe...

Alya Esprézzo berkata...

hihihikk..ehem ehemmm ehemm! :D

yatie Awang berkata...

pada kakak tak kisah, lg pun tak susah nak tekan read more tu

Anamarza berkata...

Kalau rasa nak lebih page view, elok letak, tapi kalau nak keselesaan pembaca tak yah kot, sbb ada yang kurang berkenan nak klik-klik ni

misspurple berkata...

kalo nsa la kan,better jgn letak "read more " 2 sebb nnti jdi lgi lmbat nak loading utk baca read more 2..so btter jgn guna..huhu tpi kputsan tltak dtgn anda :) *ayat skema*

Kei Seichi berkata...

aku dah biasa datang blog ko xde readmore..terus baca skali..senang kerja aku sebab tak slalu datang blog ko, so skali datang boleh catch up banyak2 entry terus..hehe

siti kektus berkata...

tak bpe minat readmore sebenarnya. hehe

sergeant keroro berkata...

tak payah kot. XD

hira berkata...

kalau panjang berjela-jela jarak jauhnya, tak perlu. haha :D

 
Related Posts with Thumbnails