Selasa, 12 Julai 2011

Nak Header Flash ?

Ehem ada siapa nak header flash tak ? Cantik dan cool tau header flash ni terutama sekali dengan animasi yang hebat. tak percaya try tengok kat bawah ni :



Haa stylo kan ? ha ha ha meh tengok lagi 1 kat bawah ni :



Bagi siapa yang nak header flash yang tersangat cool dihasilkan oleh seorang blogger otai ni, anda boleh klik link di bawah ni :

http://kei-seichi.blogspot.com/

p/s : Stylo betol header flash ni. Ggrrr

Comments
13 Comments

13 ulasan:

Luqeem™ berkata...

ko bila lg nk ada flash header??

klu ade..mmg mantop la blog ko..

Syazwan berkata...

rasa macam nak.
tapi berat tak blog tu nanti?

Freaky berkata...

luqeem : aku x minat sangat. hahaha

syazwan : x de efek sangat bro..

GaRy™ berkata...

hehehe...aq ingat ko nak join tadi... kompom gempak la blog ko.. hehe.. tapi hilang la sempoinya... keh3...
aq minat sangat... tapi entah la.. aq takut~.. hehe... (macam kompom menang je aq~..XP)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

tak berat lah rasa ..

najihah sahami berkata...

hahhaa..memang mantap tap tap tap..kreatif tol mamat nih. hehe

Freaky berkata...

gary : haha tu la.. aku nak sempoi camni je

tia : ha ah x berat

najihah : dia memang kreatif

~HanAlia berkata...

err...smart header tu...

epy (jerr..) berkata...

cool jgk header gerak2..ingt ko nk ajar td bt cmne.heheh

taliff berkata...

Yap...memamng best header flash nie...seronok nak dapatkan satu..huhuhuh!!

SoLy SoLicious berkata...

woww...menarik~

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

kalau kau buat flash jugak, mesti gambar kau berpusing2 dgn gembira kat header tuh..kalau boleh letak effect kau sebut "weeeee, selamat dtg" ..haha ..style giler.. :P

Freaky berkata...

fee : hahaha aku x gila nak buat pusing2 gambar aku tu...haha

 
Related Posts with Thumbnails