Khamis, 28 Julai 2011

Musim Make Over Blog

Ha ha nampaknya sekarang musim make over blog. Tadi aku dah jumpa 2 orang dalam The Best Blog aku tu yang mana blog mereka sedang under construction. Yang sorang ni memang dah nampak macam rupa blog dia akan datang.

Manakala yang sorang lagi masih tak nampak macam mana rupa blog dia akan datang. Apa pun kepada 2 blogger ni selamat make over blog ye. Dah nampak nak cantik dah tu. he he kasi gempak sikit tau. baru power. Nak lawat mereka ? sila klik di bawah ye :

- Gerbang Maya Melankolia Segar

- Kizmyself

Make over memang sangat menyeronokkan tapi jangan sampai tak buat entri pula kerana duk asyik make over. Aku biasanya make over bila waktu malam sampai la esok pagi. Selagi tak puas hati, selagi tu aku takkan tidur. Tensen woo kalau template tak kena dengan citarasa. ha ha gila cerewet.

p/s : Selamat Malam :D
Comments
19 Comments

19 ulasan:

Miss Kira berkata...

agak la.. skrg ni bln makeover blog..
;)

xp klau kira make over blog mesti akan amek masa 3 hari plg cepat...

Freaky berkata...

perghh 3 hari ? lamaaa

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! berkata...

dah nak raya an..
seboklah nak hias blog bagi cantek..
baru orang dtg raya seronok..hahah!!

sergeant keroro berkata...

aku sedang fikir gak nak make over ke tak :P

p/s : dah dapat terus banyak update eh? XD

aiman berkata...

aku baru make over hari ni.. tp cam xpuas hati lg.. nk minta nasihat eric casa impian..

syarifahsidrus berkata...

memang musim.rasa macam nak makeover jugak1

aimie amalina berkata...

heheheh
patot la nmpak lbh krg jek kome nye nih..heheh
selmat merenovate!
>___<

Ahmad Haziq Azlan berkata...

insyaAllah september nanti nak makeover gak...

cucu umie berkata...

ayie dh puas dgn apa ayie ad skrng..kehkeh

Izzati Alina berkata...

blog da siap dimake over... xtau chantek ke x...

GaRy™ berkata...

tabek la korang berani guna denim template.. aq dah pernah guna.. sangat2 seram.. edit bagai nak gila... taubat aq tak nak guna lagi.. huhu~..

Freaky berkata...

haha ok je gary.. sebab tu aku deco blog dari malam sampai pagi

Emilia Emira berkata...

blog nie pun daa bertukar wajah ek..btl2 klu daa make over tuh mmg lupe nak update laa jwb nye

PeRmAtA bIrU berkata...

memng musim kan??? mungkin selepas masing2 tengok blog firdaus di make over dulu kot.. hahahhahaah...:)

siti kektus berkata...

haha.
nak raya lah katakan. tu yg semua makeup lawa2. ^^

Freaky berkata...

emilia : ha ah blog ni pun da bertukar wajah

permata : hehe takde la camtu. nak raya mesti ramai make over :P

siti : ha ah betol tuu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

betul .. hahaa . sanggup tak tido ow selagi blog under construction . ngahahaaa ..

Panggil aku Han berkata...

hahah tau xpe....xtdo mlm ooo..sambung smpai ke pagi pulak....seharian aq ngadap lptop buat bnde alah tu je...

cik najihah berkata...

nak make over jugak lah..tapi pepagi bute kang hahah..
lintang pukang x de orang tengok hee

 
Related Posts with Thumbnails