Rabu, 27 Julai 2011

Mesej Owner Malaysiaglobal Kepada Rilekscrew

Hacker Rilekscrew ada menggodam laman web www.malaysiaglobal.com baru-baru ini dan nampaknya pemilik laman web malaysiaglobal telah memberi mesej yang agak kelakar. Aku rasa kelakar kerana loghat dalam mesej tersebut adalah dalam loghat Kelantan. Jom baca kat bawah ni :


Kepada pemilik malaysiaglobal, anda sepatutnya tahu bahawa Rilekscrew bukan saja-saja menceroboh atas dasar politik. Sebenarnya mereka ingin menyampaikan mesej bahawa lawan web anda mempunyai sekuriti yang " low ".

Rilekscrew lebih berminat dengan sekuriti dan oleh itu dinasihatkan kepada pemilik malaysiaglobal supaya memperbaiki sekuriti laman web mereka. :)

p/s : Harap2 Rilekscrew faham mesej yang disampaikan owner malaysiaglobal dalam loghat Kelantan yang terlampau pekat tu. ha ha ha
Comments
7 Comments

7 ulasan:

Suhazli berkata...

hahaha xde la pekat sgt..aku faham jek?





sebab aku org kelantan..



HAHAHAHAHA

Fathiah Hamim berkata...

erk nape tulis pakai loghat. -_-

rara pinkmafia berkata...

alohhhh agak2 nk hack pakai loghat kelantan.hhehe

Ahmad Haziq Azlan berkata...

ok
lawak
hahahahahahaha

aiman berkata...

oh faham ja..

sergeant keroro berkata...

pekat gok weh, haha XD

iPai berkata...

er.. aku tak pham ..

 
Related Posts with Thumbnails