Selasa, 12 Julai 2011

Merempit Itu Bangang ?

Bagi yang duk sibuk kata merempit itu bangang, tak payah la duk kata kat depa lagi. Kita pun sama je dengan mereka. Takde beza apa pun kita dengan mereka sebenarnya. Mereka sukakan kelajuan, kita suka kelajuan juga.

Mereka mudah melenting dan hilang sabar ? kita pun sama je kalau ada di jalan raya. Hon sana hon sini rasa diri kita je yang betol. Pada hal kita bawak kereta pun tak berapa nak betol lagi. Terkedek-kedek di atas jalan raya.

Mereka suka langgar undang2 jalan raya ? Alaa kita pun sama je la dengan memotong pada double line. Kita yang paling teruk lagi duk parking kat kawasan OKU padahal badan sihat sejahtera je.

Mereka suka cari maut di jalan raya ? Kita pun sama juga. Papan tanda tulis 110km/j tapi duk bawak nak dekat 200km/j. Yang bezanya mereka naik motor dan kita naik kereta.

p/s : Tak payah la kate orang bangang kalau kita sendiri lebih kurang je :D
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Ahmad Haziq Azlan berkata...

tu drifter namanya.....



http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/inilah-kebenaran-mengenai-bersih-di.html?showComment=1310450706740#c5241981350612381001

Fathiah Hamim berkata...

tak kata pun rempit bangangg. :D

rara pinkmafia berkata...

terlalu ikut sgt darah muda. tu jd cm tu.

aPIP berkata...

aku dulu mse skolah pon mnat gak men mtor nie, jd tak boleh nak kata apa-apa...senyum... :)

mamat berkata...

mamat takda motor..mamat merempit dengan blog je..he3

GaRy™ berkata...

hahahaha.... aq x merempit~.. XP

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hohooo . dua2 Tia tak . sebab Tia takdak keta , takdak moto . weng , wenggggg ~~

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

mmg tepat ah kena kat batang idung aku..hohoho..eleh, kau pun 2x5 jugak kan freaky..haha :P

Kei Seichi berkata...

miahaha...betul2...aku x rempit,aku remput..haha...rempit semput.. =P

Tea berkata...

haha. memang. dah sesama bangang. nk bangangkan org len lg. hish, xpatut. tea pn sukakan kelajuan. pmpuan xsemestinya nmpk lembut kan? >.<

 
Related Posts with Thumbnails