Ahad, 17 Julai 2011

Mayat Hidup Balik

Tadi layan CSI Las Vegas kat channel AXN. Lepas tu ada babak dimana mayat yang dikatakan sudah mati tiba-tiba bangun. Doktor yang tengok mayat tu dah bangun terus jatuh pengsan dan tak sedarkan diri.

Dah macam cerita seram dan hantu pula CSI ni bila ada babak mayat hidup semula. Seram woo tengok mayat hidup balik. Lalu depan bilik mayat pun dah rasa seram sejuk, ini kan pula tengok depan mata :D

Tak dapat bayang macam mana la jadi doktor dan kena jaga bilik mayat pada waktu malam. Huu gila seram jaga bilik mayat lepas tu jadi macam adengan dalam cerita Khurafat di mana tiba-tiba letrik takde dan lampu semua padam.

Bergelap-gelita dalam bilik mayat memang mimpi yang paling ngeri kalau kena kat aku. Orang bagi rm 10 juta pun aku tak sanggup nak bermalam di bilik mayat walaupun hanya untuk 1 malam je. Seraammm =_=
Comments
16 Comments

16 ulasan:

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

hahaha..cerita je..aku if tgk cite seram akn bayangkan hantu tuh makeup letak bedak je..hahaha

gadis melayu berkata...

hahaha.. betul tue.. kdg2 wonder npe ada yg teringin nk jd forensik.. heeeee~

Helmi berkata...

hahaha.. mcm mane bleh hidup balek tu? dalam cerite chuck pun pernah ade kes orang mati hidup balek.. sebab makan pil ke hape ntah.. huuhu

Segmen: Terjah Blog Newbie

aimie amalina berkata...

hahahha..ni mest kes asek cite antu jek skrg nih..smp csi pon dah terpengaruh..kiki..

GaRy™ berkata...

yang aq paling kagum, yang ada kes mamat cabul mayat... fuuhhh... mantap sungguh keberanian mereka sekalian.. x gentar langsong... XP

Syuxer berkata...

hahah ambek je 10 juta tuh bro..aku sanggup hehe..ala 1 malam je,bro hahahah..

Suhazli berkata...

haha bce ape-ape ayat je ilang la takut tu..tgk cite khurafat 104 tu pon seram gak..haha

Ezad Skytech berkata...

RM10 juta 1 malam tu bro...tak sanggup ke..??

kalau aq pon tak sanggup..tiba2 bangun balik tak ke naya nanti...huhu~

ir yien 9897 berkata...

hahahah..kamu dah macam boleh buat satu filem pasal mayat hidup balik made in malysia.. :)
mlm nie tdo mimpi mayat..ops..hehheeh

kiz berkata...

kalau rm1000 1 malam pun aku sanggup..bukan ada apa apa pun seh..( sebab dah ada pengalaman..tapi cuak tu tetap ada..haha )

najihah sahami berkata...

hhaa..tdor ngn mayat..uuii...mintak jauhla..T_T

[sutera kasih] berkata...

ada CSI ke tadi??
iskkkk telepas suda huhu

khunsuriyatit berkata...

laaaa......ingatkan betul

liyana berkata...

1o juta??
klu dua org brani kot
klu sorg x brani..hehe

Fathiah Hamim berkata...

aku teringin kot nak jadi forensik. huhu sebab tuh aku suka gila tengok bones.

sergeant keroro berkata...

aku sanggup, 10 juta tuuu.. haha XD

p/s : aku rasa nak jadi forensik pon best :P

 
Related Posts with Thumbnails