Jumaat, 8 Julai 2011

Masih Lagi Sewel

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 12 di SINI .

Aku lah raja lautan. ha ha ha

Ok aku masih lagi dalam mood sewel dan gila tak tentu pasal. Sebab tu upload gambar-gambar yang merepek je dalam entri hari ni. Hari ni adalah hari jumaat dan kepada kaum lelaki jangan duk bagi banyak alasan tak pergi solat jumaat zohor nanti.

Tapi kalau pergi jumaat pun, jangan pula duk lepak kat luar masjid layan asap rokok berkepul-kepul. Pergi mana-mana masjid pun pasti ada je nampak situasi cacat macam ni. Tuk Imam duk baca khutbah tapi ada jugak yang duk open table sembang pasal politik dan isu semasa.

Yang duk open table tu bukan budak-budak tapi orang tua. Hairan juga aku tengok orang tua macam ni. Orang tua lain dah berada dalam masjid awal-awal lagi tapi dia bole pulak pergi open table sembang macam2 kat luar masjid tu. haihh nak kata lebih nanti kata aku tak hormat orang tua pula.

Ok ok fine !! aku tak kata dah kat orang tua.he he he. Nak pergi sarapan dan tengok tv dulu. tata :D



Comments
18 Comments

18 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

datang bintang kot . hahaa !

syaimz berkata...

nanti jumpe ko kat masjid...mane2 masjid ko pergi aku ade. haha

Fathiah Hamim berkata...

hehe nanti bebudak buat gitu cakap orang tua pun buatt

dyanne berkata...

time jumaat ni jela kott diorg ada masa nk bergosip ponnnn..hahaha :P org zaman skang..haihhh

schaze zainn berkata...

pi semayang jgn dok online jek..hikhik =D

cucu umie berkata...

hehe..open table tu biaselah bro..tpy tmpt ayie nie biase budak2 muda jer..orng2 tua..alhamdulilah..

syrupmasin berkata...

haha..lagi 1..makan pisang pon ade jugak :D

diana berkata...

depa ingat khutbah jumaat tu sesi cakap2 je kot..heheheh...

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ni sbb tido pas subuh ke sampai sewel?? heeee~ ^_^

emmmm.. nk wat camne.. benda yg disuruh tu la yg kita xnk buat.. yg dilarang, berkejar2 nk buat.. isk3~ =.=

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

orang g solat jumaat dgr khutbah... bukan open table... adehh..

syarifahsidrus berkata...

oo..ada eh macam tu kat masjid?haha

siti kektus berkata...

kat dalam masjid panas. kat luar sejuk kot. hehe ;)

~~Ticer Wann~~ berkata...

heran kan... semayang jumaat pun liat.. camne nak jadi pemimpin keluarga nih.. cewah tetiba bagi tazkirah free kat sini :)

shiema sufian berkata...

dah jadi adat dah tu

kiz berkata...

contoh melalui tauladan

sergeant keroro berkata...

gambar yang comel, haha XD

GaDis BuTtErFLy berkata...

saalam kenal dr gadis butterfly, hem, suasana hari jumaat... :)

iPai berkata...

erk .. agak kepelikan sebenarnya ..

 
Related Posts with Thumbnails