Khamis, 28 Julai 2011

Masalah Feed Blog

Alamak tadi Kizmyself ada cakap tak dapat masukkan link blog aku dalam bloglist. Kali ni tia pula cakap feed aku ada masalah. Adoii masalah apakah ini ? tak pernah lagi jadi macam ni sepanjang aku main blog.

Adakah kerana template ni ? Kalau betol masalah template, maknanya aku kena pakai template yang baru la. Buat masa ni kepada KIZMYSELF, boleh masukkan blog aku ke dalam bloglist melalui BLOG I'm FOLLOWING .

p/s : Tak tidur pulak la aku malam ni ejas template.. haihh :D
Comments
10 Comments

10 ulasan:

cucu umie berkata...

ad maslah sgn templete ker?? ayie tak tahu plak...etry kt bloglist ayie okay jer..

kotak bulat berkata...

entri baru kb da berjam publish tp tak update kt dashboard ngn bloglist pun.. T_T da 5jam ni

aiman berkata...

rehat2 dulu..

gadis melayu berkata...

atia pernah kena gak dulu.. lg teruk sbb kt dashboard pown x kuar update.. tp silap atia bukan kt template.. dekat URL blog.. atia tukar url blog tp site feed x tukar.. last2 atia remove link kt side feed bru ok balik..

sergeant keroro berkata...

yeke?? aku ok jek ko punye..

SoLy SoLicious berkata...

oowwhh..template boleh effectkan link ke??xpham la..huhu

aimie amalina berkata...

okeh..bole minum nescape skrg..heeee =)

Siti Safiyyah berkata...

perghh dah pakai innity.. hebakk ah.. huhu.. eh kat blog aku ok je nampak update ko..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kalau yang dah dari awal letak blog freaky dalam blog , memang takde masalah . yang baru nak add tu yang akan ada masalah ..

Freaky berkata...

adesss masalahh masalah :D

 
Related Posts with Thumbnails