Sabtu, 30 Julai 2011

Mari Update Blog


Waktu paling sibuk bagi blogger untuk update dan ping entri adalah pada pukul 11.30 malam hingga 12.30 tengah malam. Masa tu penuh je dengan pelbagai jenis entri dan kat dashboard memang tak terkejar nak blogwalking kerana banyak sangat yang update.

Dulu masa aku bengong dalam dunia blog, aku hairan juga kenapa masa tersebut sangat ramai update blog. Bila tanya kawan-kawan, rupanya masa tu juga nak ambil peluang atas dasar iklan Nuffnang senang timbul.

Dulu punya la susah iklan Nuffnang nak timbul. Kalau siang hari nampak iklan Nuffnang tu memang bertuah la blog tersebut. Tapi biasanya susah nak nampak. Sekarang ni je iklan Nuffnang tak pernah putus dan kalau takde iklan, keluar Milk a deal tu.

Alamak aku tak mahu cakap pasal Nuffnang, aku dah lama ceraikan Nuffnang tu. Huhh sebulan tidak bergerak pun income. Dulu aku pun cuba update pada lewat malam. Tapi rasa tak puas hati kerana hanya update 1 entri sehari. Sekarang ambik kau, 8 entri dalam sehari. Tu pun masih tak puas hati. hu hu.

p/s : Banyak pula perkataan " dulu " digunakan dalam entri ni .
Comments
12 Comments

12 ulasan:

sergeant keroro berkata...

hahaha XD

bakal blogger mantop ni :P

Ezad Skytech berkata...

sampai 8 entri sehari tu..caya la..hee~

aimie amalina berkata...

tgh imbau kisah silam ah tu..heeeee

mate saya bulat berkata...

cayok cayok !

fatin syahirah :) berkata...

woooww. terel lah banyak idea sampai 8 entry satu hari.

ohh. bakal blogger pemesss

^^nu[dd]yra^^ berkata...

dasyat smpai 8 entri sehari....aku kalo dapat update 1 entri sehari po dah rs bagus sgt lah...kkdg idea bayak....tapi masa sangatlah cemburu kat aku...huahauahau

azrijohan berkata...

wootttt wottt...
ni dah x payah berebut nak update pon xpe kot...TOP blogger da ni





jemput singgah
http://ping.busuk.org/view/13606

ADfeez berkata...

lah.. brulah tau rupenya mcm tu... huhuhu~

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

haahaaa . pehhh , nak setaraf ben ni rajin update 8 entri sehari ..

cucu umie berkata...

update jgn tak update..btw, ayie dah low sikt nak update.. i have many work to do..hohho

hira berkata...

saya waktu tu untuk blog walking je. hehe

hira berkata...

saya waktu tu untuk blog walking je. hehe

 
Related Posts with Thumbnails