Sabtu, 9 Julai 2011

Malam Ni Gatal Tangan

Uikk ada nick name Freaky :D

Malam ni aku malas nak tengok berita. Dah tahu isu ape duk bangkit pada hari ni. Makin di tengok, makin loya pula tengkak ni. Ok lupekan isu yang cuba disampaikan oleh media dan tv sampah tu, layan entri kosong kat blog lagi best dan enjoy.

Cantik kan gambar di atas ? Kan bagus kalau aku bagi gambar di atas di laman web utama pihak polis. Gggrrr gatal betol tangan menekan keyboard yang comel dengan menyaksikan data seperti di bawah :

rmp.gov.my. 86400 IN NS ns1.rmp.gov.my.
rmp.gov.my. 86400 IN NS ns4.tm.net.my.
rmp.gov.my. 86400 IN NS ns2.rmp.gov.my.
;; Received 125 bytes from 137.189.6.21#53(ns2.cuhk.edu.hk) in 2712 ms

p/s : Data ape ni ? hik hik hik... try la tulis rmp.gov.my kat web browser tu

Comments
11 Comments

11 ulasan:

syrupmasin berkata...

haha..betol2 doe..berite sume same :D

Fay berkata...

tengkak tu ape? hihihi :P

sergeant keroro berkata...

nak hack balai polis ke? jom! haha XD

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

kumpul krew ramai2 jom sarjan.. haha~

Sharif Dez berkata...

Ada yang nak mengganas lagi ka. Kena jaga2 ney. Hehe.

Blog Sharifdez

Syuxer berkata...

jom bro..hahaha..aku jaga bahagian barat..sedia bertempur ala2 malek kl gangster kahkahkah..

Fathiah Hamim berkata...

err pompuan boleh join kan? :D

syarifahsidrus berkata...

err...err..haha

cucu umie berkata...

tgok jer berita sebb nak tgok apa yg nak diutrakan oleh berita..hahaha

mas saari berkata...

akak pun loya dah tekak baca pasal bersih tu... tak habis2!

GaRy™ berkata...

ui, pekebenda ni??... hehehe~

 
Related Posts with Thumbnails