Khamis, 21 Julai 2011

Laman Web Lady Gaga Digodam

Tengok berita pagi tadi ada tulis kat ruang bawah mengenai Laman Web Lady Gaga digodam. Apa lagi, aku terus je Google untuk tahu dengan lebih lanjut. Nak juga tahu teruk sangat ke kerosakan yang dihasilkan oleh penggodam.

Lepas baca emm.... emm.... emm.... rupanya penggodam itu bukan saja menceroboh malah mencuri ribuan data dan maklumat yang terdiri daripada senarai nama dan alamat e-mel peminat penyanyi itu.

Selain menceroboh laman web dan mencuri maklumat, penggodam tersebut juga turut membuat ancaman bunuh terhadap Lady Gaga dan menuduh penyanyi itu adalah seorang lesbian.

Jom baca kat : SINI

For English click : HERE
Comments
5 Comments

5 ulasan:

aimie amalina berkata...

hohohoho..abehla, pas ni ada lagy gigi plak ah..=p

Ezad Skytech berkata...

mesti kecoh habis satu dunia ni...

syaimz berkata...

mesti ade something..

sergeant keroro berkata...

saje nak create havoc ni. gaga kan da senyap sekarang :P

.diannorhayati. berkata...

hihi. hbesla. gaga lesbian,pasni bertambah la girls fan die :p

 
Related Posts with Thumbnails