Khamis, 7 Julai 2011

Laju Sangat Ke ?

Sebelum tu apa kata lawat dulu senarai blog kumpulan 10 yang keluar pagi tadi di SINI . lawat dan follow ye.


Ada orang kata senarai blog ni laju sangat kerana dah masuk yang ke 10. Haaa memang agak laju sikit kerana sehari aku promote 2 kumpulan dan dalam masa seminggu dah boleh habis semua 14 kumpulan.

Tapi kalau laju sangat pun takpe kerana lepas habis semua 14 kumpulan ni, masih boleh lihat senarai blog kat :

KLIK UNTUK KE SENARAI BLOG SEMINGGU 100 FOLLOWER

Tu haa yang duk berkelip-kelip link kat atas ni. Kalau pakai google Chrome tak nampak la yang kat atas ni berkelip-kelip. Pakai Firefox je nampak berkelip tau. Jadi kalau laju sangat pun takpe la ye. Yang lambat sikit bole kejar lagi nanti.

p/s : Take it slow and steady bebeh :D
Comments
11 Comments

11 ulasan:

Gadis Kecil berkata...

laju tak laju sangat lah. masih boleh dikejar lagi. hihi

freaky tolong tengok sat sini

Fathiah Hamim berkata...

kalo tak laju lambat pulak abesnya. :D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

laju sikit.hihih~

harrazdani berkata...

saya guna musang berapi...saya nampak yg berkelip2 tu..huhuhu...biar laju asal sampai dan selamat bro...

kotak bulat berkata...

hhehe.. lju3 pun xpe.. :P

Luqeem™ berkata...

hahaha..aku bru smpai kump 9 skrg..sikit lg nk kejar.

:D

sergeant keroro berkata...

keh2, ak da stop kat kump 8.

p/s : malas melanda :P

kiz berkata...

haha..ok laa tu..janji ada link nak buat siaran ulangan..jengok2 kejap je ni..masih kat tempat kerja..haha

syarifahsidrus berkata...

ok je. tapi still tak sempat jenguk semua.haha

:DiDa: berkata...

Thank you...selalu-selalulah buat mcm ni...seronok!

suha berkata...

*tercungap-cungap*

ekeke takde la,bese je pon (^_^)


jom join contest cik suha..take ur time

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/07/contest-cerita-ini-cerita-katak.html

 
Related Posts with Thumbnails