Selasa, 26 Julai 2011

Kemalasan Melanda

Hari ni sangat malas nak update blog. Tak tahu kenapa tapi biasa la tu ada habit malas. Hanya Sergeant Keroro yang faham perasaan aku sekarang ni. Ha ha aku nak tengok tv dulu. tunggu ada mood nanti baru update. humm..

p/s : Trafik jatuh ? takpe kadang naik dan kadang kena jatuh :D
Comments
8 Comments

8 ulasan:

sergeant keroro berkata...

hehe, aku pon belom dapat lagi ni.. XD

peNulis SeNjA berkata...

hihi abg ngah malas ? kena reject ke

aiman berkata...

jangan malas2..

Freaky berkata...

senja : bukan kene reject bro.. x de berita langsung lagi ni. hahaha

akoo pae berkata...

hehe normal la tuh..
kadg2 xde mood..
=)

kiz berkata...

apo kono eh..berita apo..adoii laa ekau ni jang..buek cuak jo.

HAFIZAL berkata...

apa ke hel kamu nie jang...hehehe...dah malas melanda tu yg susah yerk.

ainondreamergirl♥ berkata...

mls tp ada idea, xpe. hehe :D

 
Related Posts with Thumbnails