Khamis, 14 Julai 2011

Kasihan Marimar

Ada tengok cerita Marimar kat tv3 tadi ? Geram kan apabila jalan cerita saja buat suspen dengan banduan / watak jahat si Angelica tu terlepas daripada penjara. Demn !! Marimar dan Sergio baru je nak hidup bahagia tapi sekarang si penjahat Angelica terlepas daripada penjara.

Ish aku tak puas hati betol tengok cerita tu tadi. Alamakk kantoi pula aku tengok cerita Marimar. He he sebenarnya aku tengok cerita tu kerana Pelakon yang bawa watak marimar sangat cantik. Iyeerr cantik. Kalau tak percaya try la tengok gambar kat atas ni.


Cantik kan ? ish ape pun aku dah jadi emo bila tengok cerita tu tadi. Harap2 la sergio selamat je dan dia hidup bahagia dengan Marimar. LOL aku buat review dan sembang pasal cerita ni pula :P
Comments
21 Comments

21 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

tengok pelakon ke tengok mende lain ni? :p eh btw, kawan kakak aku muka dia sejibik cam marimar. org kelantan. nak berkenalan tak? hahaha

Syazwan Che Deraman berkata...

kenapa laa dia tak jatuhkan habis baju tu..aduhhh.
hehehe

Emilia Emira berkata...

dia canti sangat kot..ak pun suke tengok dia! yeaaa gerammmmm mcm mana laa cite nie...boleh plak terlepas...kantoi ak pun tengok!

GaRy™ berkata...

fuhh!! hot habis gmbar yang ko letak tuh bro!! hahaha... ngancem..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

br sekali dua tgk...mmg dia chantik.mulus je kulit dia

ak yuyunz berkata...

hi dropping by :)

smlm tgk pastu arini dah keje.

angelica lepas ke? punya byk bukti blh lepas iskkk!!

tak puas hati btol eh..

dilah_buzz berkata...

haha,tengok gak tdi..walhal bru smpi kl..huhu..

eintan nurfuzie berkata...

kita sesama bloger kena gak la share same2..baru meriah dunia blogger kan?
cik en

Addin berkata...

hottie hottie ! ;)

wahh layan marimar , cool !

nurAMALLINA berkata...

Makin lama makin menyampah pulak. mengarut! HAHA

nurAMALLINA berkata...

Makin lama makin menyampah pulak. mengarut! HAHA

TYNTHA LANA berkata...

Freaky, rajinnya tengok.. T___T lana satu episod pun xlepas,hahahha.

kiz berkata...

apo kono eh ni..tetibo tgk marimar..haha..

Freaky berkata...

hahaha marimar oh marimar

syerz eyryn berkata...

haha. . tgok marimar jugakk ?
marimar the best la !
huhu. . tp, ryn ta pat tgokk pulak :(

Shaherah berkata...

shera pun ade wat entri tension mcm ni.. hahah tension tol tgk marimar ni.. nasib hari isnin ni last episode.. hehe ^_^

Azreen Shafila Abdullah berkata...

lek2..last episod next week.. :)

ADEEYA berkata...

Lama gilaa nak habisss :/

NadiRah berkata...

pergh!!! layan gak..huhu


p/s: gary gatal~

NadiRah berkata...

eh lupe...

marimar~ aauuwww~

cik najihah berkata...

baru buat entry pasal ni semalam huhu..
angelica bile nak mati tah..termiss nak tengok tadi huwaaa

 
Related Posts with Thumbnails