Isnin, 11 Julai 2011

Kaki Bangku :D

Red Warriors Station, Kelantan FC

Perghh suasana nampak meriah sempena kedatangan kelab bola sepak eropah ke Malaysia. Ada rakyat Malaysia yang siap menyanyikan lagu kelab bola sepak kesayangan mereka lagi. Aku nasib baik tak berapa minat sangat dengan bola.

Kalau aku fanatik, dah lama aku hias blog ni jadi template kelab bola sepak fevret. Walaupun tak berapa minat dengan bola, kadang-kadang tu ada juga tengok match kalau pasukan yang berentap itu best.

Alamak bosan pula cakap pasal bola, aku tak pandai nak hurai entri pasal bola ni. Main bola pun terkangkang dan terlompat, ni pulak nak sembang pasal bola. Ok nak tinggalkan blog sekejap kerana nak layan TV3

p/s : Wesss !!! JUVANA di TV3 ... jom tengok !!!

Comments
9 Comments

9 ulasan:

dang intan duka berkata...

tgh layan JUVANA gak..haha

Syuxer berkata...

bro..kalau nak minat team bolasepak..pilih manchester united fc k..:)..itu my faveret team..:)..

ala x perlu pandai men bola,nak minat bola neh..janji ada minat..hehhe..glory-glory man utd heheh

diana berkata...

jom2..
layan juvana,..:)

Cha sahaja berkata...

juvana jgak yg hang lyn yer..;D

cucu umie berkata...

yeah...ayie po th layan smpai on lappy..kahkah mantap2..

kiz berkata...

bola ler best broo..

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

aq pon kurang minat bola.. haha~

sue perbs.. berkata...

yeah.. juvana lgi best dri bola.. haha.. sokong team malaysia je..

Tea berkata...

waahh. xreti main bola ehh? xyah main, tgk je golek sendirik. hee.

 
Related Posts with Thumbnails