Rabu, 27 Julai 2011

Jom Main Game Flash

Dulu masa sekolah menengah, pantang je pulang daripada sekolah pasti main game. Tapi aku hanya gila flash game je kerana aku tak pandai main game yang power dan hebat. Bagi aku game flash dan game bodoh macam ni lagi best main.

Oh ya nak tahu mana aku main game tu ? jom skodeng kat bawah :

Ni la tempat aku main game flash. Best gila game kat sini dan banyak koleksi. Ada racing, ada lifestyle, ada perang, ada sukan dan macam-macam ada. Eh lupa nak cakap ni adalah laman web Mini Clip . Loading untuk main game tak berat pun.

Kalau ada siapa nak cuba main game, boleh la ke laman web tersebut :

Comments
13 Comments

13 ulasan:

peace289 berkata...

budak2 sekarang lebih suke game kat fesbuk kan..huhu

Syuxer berkata...

itu salah satu games aku men kat tempat pratikal.hahahahah..terisi masa lapang aku..heheh aku suka men motor yang melompat2 tuh..heheh..

p/s: aku rasa beratla gak tapi berbaloi dapat trafik free heheh

E$aR berkata...

spo la ngn ak.. main gmes flash bez lg... hahaa

aiman berkata...

setuju dgn pece289.. budak2 skrg main game fb.. beribu-ribu add kawan semata-mata nak main game..

Ezad Skytech berkata...

dulu rajin la main game macam tu kat laptop...macam2 game ada..(^^,)

Panggil aku Han berkata...

aku selalu tgk adik aku yang darjah 3 tu maen game mcm ni...smpai gaduh2 berebut laptop dgn aku...haihhh...

mas saari berkata...

sebelum berblog akak pun gila main game kat FB, semua game akak main...hehehehe

sekarang dah berkubur semuanya!

syrupmasin berkata...

haha..dulu aku rajin doe maen game nih :D

ainondreamergirl♥ berkata...

adik bgsu slalu main game kat cni. then, dye ajar plak cara main :P

cucu umie berkata...

haha..biase main bro..kdng2 kelakar plak..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ahahaaa , suka jugak main gameeee :)

sergeant keroro berkata...

dulu aku pon selalu gak, haha XD

Freaky berkata...

skang baru nak main game ni balek. haha

 
Related Posts with Thumbnails