Ahad, 3 Julai 2011

Jom Gegar 100 Katil

Sebelum apa-apa, jom lawat senarai blog kumpulan 2 di SINI .

Haaa tengok !! ada orang kata ayat aku berbelit. ggrrr.. ha ha biasa la aku ni memang kadang-kadang akan bagi ayat berbelit sikit. Nak buat macam mana, dah aku tengah penin masa taip entri, sebab tu ayat pun agak memeningkan. Tapi kalau pening pun takpe, kita pening secara berkumpulan ye.

Tadi kat FB ada satu blog buat Segmen Gegar 100 Katil . Ha ha apa punya segmen la. Nak pecah perut aku duk gelak bila dengar nama segmen ni. Tapi ada yang join tau. Haa jangan ingat takde pula yang nak join. Kalau nak tengok sendiri Segmen Gegar 100 Katil ni, boleh klik link di bawah ye..

http://pakrodi.blogspot.com/

p/s : Gegar 100 Katil . hahahaha

Comments
11 Comments

11 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

hahhhahha..oitt tayah la tayang gmbr tuh, hahahha adoii laaa maluu makk nyahhh..

ko tanak join kee freakk?? ecececehhhhh.. :P

sergeant keroro berkata...

haha, gegar 100 katil tu.

p/s : kenapa katil tu bergegar? lol XD

NuSaNa NoSa 91 berkata...

asal plak bergegar 1 katil?? tu sbb lompat ramai2 atas katil ke?? =.="

kiz berkata...

kena gegar..tersedar..tak sempat mimpi jatuh katil

GaRy™ berkata...

hahahaha...apasal lucah je nama segmen tuh?.. hahahahahaha

Eja GaNu berkata...

hahaha igtkan tersilap ejaan td,,,upanya btol segmen cm g2 ^_^

Anif Abdullah @Mr AA berkata...

tak pasal-pasal katil kena gegar ye x..wahaha..

anismelon berkata...

kenape tajuk bergitu..weee..siape yg buat 100 katil itu bergegar...ngehaha..:p

Acik berkata...

eh, jangan lompat atas katil, nanti mak marah :)

sue perbs.. berkata...

haha.. taktik tu nk tarik org join

waN Mohd Salim berkata...

pelik je segmen tu .. adehhhhh

 
Related Posts with Thumbnails