Selasa, 5 Julai 2011

Jenis Entri Emo

Petang tadi dah keluar senarai blog kumpulan 7. Jom lawat dan follow mereka di SINI .


1.Entri Putus Cinta

Aku tahu kau sudah ada perempuan lain. Tak payah la kau nak tipu dengan aku k. Kau dengan gf baru kau tu boleh pergi mampos la. Sial punya jantan. Dasar tak sedar diri betol.

2. Entri Waktu Period

Geram betol aku dengan minah sekor ni. Masa aku tengah duk online tadi boleh pulak dia duk bising tak tentu pasal dalam bilik ni. Kalau nak buat bising, buat la bilik sendiri bangang. Ni buat bising kat bilik aku pulak

3. Entri Tak Puas Hati

Ceehh baru ada iphone dan ipad dah berlagak nak mampus. Dah la jalan tergedik-gedik nak show off masa kat depan lelaki tadi. eeiii gila geram aku tengok gaya perempuan gedik tu tadi.

4. Entri Sedih

Dalam dakapan malam aku berdoa supaya kau hadir dalam mimpiku. Aku sangat rindukan kau. Aku teringin sekali kau menemani ku dalam kegelapan malam yang suram ini. Aku sayangkan kau.

p/s : he he he :P
Comments
26 Comments

26 ulasan:

~HanAlia berkata...

hahah....terase plak aq bce entri nih..biase r tu..semua bnde buat ikut mood je....huhu

cik najihah berkata...

hahaha...suke plak bace entry ni.
ade kalenye sentap jugak hihi

Fathiah Hamim berkata...

hahaha 4 jenis entry teruss

Syazwan berkata...

hehehehe..
semua negatif..hehe.
biasa la..perasaan..susah nak dikawal kan..
komen emo macam mana ye bro?

by the way..
nice entry :)

AnAk dEneSor berkata...

hahaha..betoi la emo..hahah

Siti Safiyyah berkata...

ni apesal watak yg menulis sume pompuan ni?? apakah??

syrupmasin berkata...

haha..ohh ade 4 jenis ye :D

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahahah..klw dah em0..macam tu lah..huhu~ kuang3..wink3>_<

sergeant keroro berkata...

angau ke bang?? hehe

p/s : ke awek ko yang update ni? XD

Fay berkata...

emo itu negatif.. :P

kiz berkata...

suka campur yang 4 tu dalam 1 entry..haha..best kot mix

GaRy™ berkata...

"sial punya jantan" tuh ayat yang aq paling suka... hahahahaha

rara pinkmafia berkata...

rara kalau geram mmg keluar lah entry emo tu.hehehe

Amiirah-Cassan berkata...

hahaha tebaek la freaky , hihi mostly girls lah macam ni , hihi

kotak bulat berkata...

err..watak mcm perempuan je..buat la emo versi laki pulak

siti kektus berkata...

sekali sekala entri emo, tak salah rasanya. hehe *yeke? :p

nelly berkata...

terasa ni ~
hahaha

suha berkata...

ngah pikir..cik suha ade ke tak buat entry cenggini (^_^)

suha berkata...

ngah pikir..cik suha ade ke tak buat entry cenggini (^_^)

cucu umie berkata...

hahaha..begitu kh??/

aimie amalina berkata...

heeee..mang emo sungguh ni.,.heee..baru follow ni...nice to meet yup =.<

Lieyda berkata...

berdasarkan pengalaman ke ni? haha

Gadis Kecil berkata...

kalo freaky emo. entri nye cane pulak???? HIhi

Azie Azman berkata...

hahaha..kelakar la freaky ni :D

Hishyamuddin berkata...

sah! bedasarkan pengalaman..hahahah

emy|farid berkata...

itulah manusia...... tpi kdg2 bnda tu x terluah, simpan je dlm hati.......

 
Related Posts with Thumbnails