Ahad, 17 Julai 2011

Jangan Tegur Aku Ok !!

A : Masa saya masuk blog anda tadi, rasa sangat berat nak loading. Banyak sangat widget yang buatkan blog anda berat. Better pakai yang penting je. Sekadar beri pendapat.

B : Kalau rasa blog aku ni berat dan menyampah dengan benda2 tak guna. Baik tak yah masuk dah. Sibuk je.


Haihh susah juga kalau kita sekadar beri pendapat tapi ditolak dengan cara kasar. Kita bagi pendapat tu untuk bantu dan mudahkan urusan tapi dia degil tak nak dengar. Aku tak kisah pun kalau ada orang tak nak dengar pendapat kerana aku sendiri pun kadang2 tak layan juga pendapat orang.

Tapi jangan la sampai nak menghalau dan memarahi orang yang bagi pendapat tu. Aku kalau tak suka dengan pandangan / pendapat seseorang, aku diam je dan takde nak marah balik kat orang tu.

p/s : Selamat tengah hari :D
Comments
15 Comments

15 ulasan:

Panggil aku Han berkata...

HAHAH...err..Selamat tengah hari...

Ahmad Haziq Azlan berkata...

memang mintak kaki la kan....lain kali tak payah tegur...bior je deme gitu....

sue perbs.. berkata...

sombong btul blogger tu.. tk leh trima teguran lgsung

Alya Esprézzo berkata...

HAHAHA..banyak dah yg mcm tu, nak buat mcm mana lagi kalau org tegur tanak dengar..

echaRierie berkata...

errr..haha..
keras kepala letewww :D

kiz berkata...

syuh syuh syuh..haha..kenapa apakah begitu

waN Mohd Salim berkata...

lempang je ,, sape blogger tu .. meh aku belasah

Freaky berkata...

hahahha adoii

Helmi berkata...

Pergh.. dah la nasihat baek2.. die bleh buat macam tu lak.. kalau orang bagi nasihat mcm nk mengutuk ke bleh la reply mcm tu.. itu la name nye bodoh sombong.. huhuhu.. =)

Making Macaroni and Cheese

Ezad Skytech berkata...

susah la kalau ada blogger mcm tu..tak boleh ditegur...adehh =_=

faisal apardi berkata...

biasal bro kadang2 bukan semua orang leh tegur..die tak tau yg rmi org datg lagi byk rating die....

lantak la kat die dengan dunia die

aPIP berkata...

cbe korang yg ade kat sini, test load blog aq? laju ker lmbt loading.. nk tau gak...

GaRy™ berkata...

hahaha... bagi makan selipar jamban je beliau tuh bro... hahahahaa..

Fad berkata...

haha..cpt tol sentap...jd blogger kena open la..kita wat blog kan tyk org senang dtg..kalau nak ttp pntu baik tulis dlm diari je..letak mengga n kunci..xde sape blh baca..hehe

sergeant keroro berkata...

sabor jela. memang ko takyah tegur orang camtu.

buat habis 1.5 kalori menaip jek :P

 
Related Posts with Thumbnails