Ahad, 3 Julai 2011

Header Bergetar. Serius !!!

Pagi esok apabila anda bangun tidur, senarai blog Kumpulan 2 sudah ada. ha ha ajaib tak ? itu cerita pagi esok. skang kali terakhir untuk jenguk kumpulan 1. Jom jenguk kumpulan 1 kat SINI .

Entri malam ni nak promote 1 blog kerana blog dia sangat cantik dan header dia berjuta-juta kali lagi cantik. Alah setakat header blog aku nak lawan dengan header dia, memang konfem la aku kalah 100% . Nak tengok contoh header dia ? Nah !!

Sebenarnya Header Dia Bergerak tau. ha ah bergerak dan bergetar dengan laju header blog dia. Aku tengok kali pertama terus terpegun. Waaa tak sangka header boleh beranimasi macam ni. ha ha kalau nak tengok dengan mata anda sendiri, sila klik link di bawah.. Boleh main2 dengan header dia tau.


p/s : Selamat malam semua :)
Comments
10 Comments

10 ulasan:

mumui berkata...

heheh... header bergetar... cam sakit parkinson tu...

Tea berkata...

cantek kan header flash? sgt kreatif. :)

Amiirah-Cassan berkata...

hehehe baru lagi header alya ? hehe hari tuh alya menari2 , skrg bergegar2 pla ? eheheh nice , blog alya mmg cun !

NuSaNa NoSa 91 berkata...

rasa cam pernah masuk.. tp, jap.. nk terjah la~ ^_^

cucu umie berkata...

kehkeh..alya pky header flash.. ayie pon nk try bt sendiri juga..tgh bljo..huhuhu

Cik Baju Kurung berkata...

ayeem ayam pun pakai header macam nie jgk :)

Alya Esprézzo berkata...

ekekekekek..maceh budak muka suci, patutlah aku tgk ramai plak yg dtg..hehehe terima kasih kwn! :)

sergeant keroro berkata...

haha, header ko lawa sebab aku buat :P

Syuxer berkata...

perghhh blog dia sungguh hensem dan interaktif..neh kalau dia masuk mana2 pertandingan blog tergempak..sah2 dia menang..paling cikai pun dapat no 3..

pRiNCe berkata...

haha..sy knal die..:)

"nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

 
Related Posts with Thumbnails