Khamis, 7 Julai 2011

Hakk Tuuuiii !!

Sebelum tu apa kata lawat dan follow dulu senarai blog kumpulan 10 yang keluar pagi tadi di SINI .


Uikk aku meludah. Kenapa aku meludah ? Kerana aku tensen dengan 2 blog yang kantoi tak buat segmen aku tapi dengan yakin tinggalkan link. Mereka ambil jalan mudah tinggal link tapi bila kita cek archive, takde pun entri tu. Nak tahu sape ? Jom skodeng kat bawah ni :
Ni pula link yang 2 blogger tinggalkan :

1. http://mohammadazrulamir.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

2. http://sayaketawa.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

Try pergi ke link blog kat atas ni. Takde page tu kan ? Tak tahu la kalau dia delete entri tu tapi kalau ikut fikiran waras, rasanya 2 orang ni tak buat pun entri tu. Aku buat segmen nak tolong diri aku sendiri dan juga yang join ni supaya bertambah follower. Tapi ada juga yang ambil jalan mudah macam ni.

You're Totally Busted by Firdaus Life


Comments
31 Comments

31 ulasan:

syaimz berkata...

ade ke orang buat camtu? citpoodah...

Amira Chan berkata...

perghhh. mcm haram.. =,="

~HanAlia berkata...

HAHAH...XBLEH BLAH...

Ahmad Haziq Azlan berkata...

page not found.
hohohoho



http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/cina-perabut-bagi-tips-18sx-kat-aku.html

Green Apple berkata...

http://sbjalansufi.blogspot.com/

blog yg ni pon rasanya x de link segmen freaky... tak tau la kalau sy x jumpa... kalau silap harap maaf...

syarifahsidrus berkata...

urh? berani nya..semua nak senang. melampau la tu~~

waN Mohd Salim berkata...

bakor je bro ..

TYNTHA LANA berkata...

boleh buat panduan kat lana ni bila nak buat segmen nanti,hehe

ciK biBik berkata...

bhaha..mcm2..lek bro.control2..kita sebarkn je kt setiap penjuru onar beliau2 tuh..bhaha

syrupmasin berkata...

abende lah nk tipu2 nih kan..adoii

TYNTHA LANA berkata...

Freaky, lana da g blog diorang. Sorang blogger yg sgt2 baru, baru 12 follower. Entah2, diorang tak paham kot freaky segmen ni? Ada try tanya diorang tak???

Freaky berkata...

lana : try la lana tanya..

Green Apple berkata...

freaky.. macam x aktif je kedua2 blog tu... takut ad yg pedajai deorg...

i'm ezza haniza berkata...

macam2 lahh...

echaRierie berkata...

perghh..teruknya dorg..

Freaky berkata...

green apple : tak tau la kalau kena pedajal.. kalau tgk archive mereka pun dah berapa lama jugak x aktif kan ?

kiz berkata...

hahaha..apo pun tak bleh

Cik Purple Pinkypuff berkata...

awak..rasenye takleh burok sangka dulu.. sebab cp penah hadapi masalah nih.. dah publish tp tak tau cane tetiba boleh back to draft.. tak caya bole tanye bro bebelan saja..(kalau dia masih ingat la..hikhik) masa tuh cp mintak d reviewkan blog.. memula siap komen2 lagi ngan bro bebelan, tp bila time nak review tak jumpe pulak page tuh.. bla cp cek rupanya page tuh dah jadik draft..

Green Apple berkata...

sapalah bagi penaya deorg nih...
yg tu baru... HAKK TUUUUIII....

Alya Esprézzo berkata...

seeee seee!! ive told u!! wahhhhh speaking plak aku..hahaha jgn baik sgt dgn org, tu la dia dah pandai pijak kepala..org nak tlg dia, tp dia amek jln mudah plakk..

kalau dia teremove or whatsoever, tu tak tau laa plak kan? haihh ade jugak org cenggini..

MARIA LIZA berkata...

Firdaus, jangan marah2 ye...Biasa le asam garam dunia blogging...So, kita terima seadanya...Just think positive maybe diorg baru & tak pandai lagi nak buat linking2 sebab itu juga pernah terjadi pada diri saya hingga saya terjumpa tutorial mengenai linking ni...Nampaknya Firdaus dah buat 2 orang blogger ni femes...Mesti ramai nak terjah...Apa2 pun pada 2 orang blogger di atas, kalau nak join please buat cara terhormat...

sergeant keroro berkata...

haram jadah. agak-agak la nak menipu

Cik Teddy berkata...

grr..brani tol dieorg..tp mybe die dh dlete kot..or something happened?

Fathiah Hamim berkata...

aiseymenn. tak syiok la gini

cik najihah berkata...

opss..
jangan mare2..
terase orang tu nanti..
:)
enjoy ya

GaRy™ berkata...

uik??... dua tu je ke bro?.. yang aq jumpa semalam tuh?...

haahahaha... totally busted!!

GaRy™ berkata...

yang ni gak!! yang ni gak!!

http://gilapunya.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

kumpulan 8 nombor 1... hahahaha (ketawa jahat)

busted2..

cucu umie berkata...

freaky jgn marah2 lol..sabar2..dugaan dlm dunia maya nie..ambik iktibar shje..incya-Allah ad hikmahnyer

GaRy™ berkata...

freaky!!... ni lagi!! hehehe~..

http://enamelinos-een.blogspot.com/seminggu-100-follower-kembali.html

kumpulan 10, nombor 12... hehehe~..

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

kalau aku pn agak benggang kot camtuh..kita dok promote belog dia mcm membabi buta lah plak kan..

Kei Seichi berkata...

hahahaha...
lu orang jangan main2 sama freaky...u will get burned!

 
Related Posts with Thumbnails