Khamis, 21 Julai 2011

Google Android Dalam Virtualbox

Yeahh tadi aku dah cuba run Android dalam Virtualbox dan hasilnya agak menyeronokkan. Jadi aku print screen untuk share kat sini.

Live cd run without install

Loading Kernel

Boot Screen

Taraaa android :D

Firdaus Life in Mobile View

Application

Setting and System

p/s : Overall memang best dan sangat pantas untuk run. Internet pun laju loading :D

Comments
13 Comments

13 ulasan:

Luqeem™ berkata...

peh best tu..eh yg tu mmg utk mac sje ke?

QaRr JaliL berkata...

wah.mcm best..

Freaky berkata...

luqeem : bukan MAC tp Ubuntu

Luqeem™ berkata...

oh kre mmg utk ubuntu je la eh..

Cik Teddy berkata...

bestnye

sergeant keroro berkata...

untuk window boleh ke?? huhu

macam smart XD

Freaky berkata...

untuk windows bole gakk

Syazwan Che Deraman berkata...

macam best je :)

diana berkata...

dah lama tak pakai...
akak rasa mcm tak best je iklan advertlets tu sebab dia kurang bergerak2 dan blog akak nampak tak meriah..hahaha..
tak la..
pakai advertlets akak tak boleh tengok keyword...
lagi satu gambar iklan tu buat akak jemu.tak de gambar lain agaknya..

Ezad Skytech berkata...

macam best je ni nak try..(^^,)

AnAk dEneSor berkata...

menarik=)

cik pip berkata...

mcm best je..

RepublicAku berkata...

wah sudah pasang read more lah...letaklah 5 post baru meriah utk di baca....keh3

 
Related Posts with Thumbnails