Khamis, 28 Julai 2011

Go !! Go !! Malaysia

Status fb, twitter, blog dan pelbagai social network yang lain dipenuhi dengan kata-kata yang penuh semangat kepada pasukan bola sepak Malaysia. Aku pun turut excited bila baca ucapan yang bersemangat tu. Rasa nak pergi main bola pula walaupun aku tak pandai nak main.

Poster dah ganas ni. Semoga permainan pada malam ni juga ganas dan mampu membaham pihak lawan seterusnya membawa Skuad Bola Sepak Malaysia ke peringkat yang lebih tinggi.

p/s : Gud luck skuad Malaysia.. kena menang jugak tau :D
Comments
11 Comments

11 ulasan:

cik hani berkata...

malaysia boleh...

saya sokong harimau malaya..

syrupmasin berkata...

good luck malaysia :D

Ezad Skytech berkata...

gudluck Harimau Malaya!! (^^,)

. berkata...

auummmmmmm :)

sergeant keroro berkata...

cepat mengamuk!! XD

cucu umie berkata...

malysia oh malysia..heheh

SoLy SoLicious berkata...

hope msia tdk menghampakan~

Green Apple berkata...

cemas tak terkata.... dpt 1 gol tapi dibalas pula 1 gol lagi.... adussss...

gedek! berkata...

Sakit jantong lah!

noona berkata...

1 malaysia mengaummmm

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

uish kemain lagi poster ek ..

 
Related Posts with Thumbnails