Jumaat, 29 Julai 2011

Gila Dah Datang

Ni auto publish entri :

Hari ni setiap 1 jam setengah aku pasti nak post entri terbaru. Kalau tak post rasa macam tak boleh duduk diam pula. Tapi kalau mari mood malas, memang 5 jam baru datang 1 idea. Kalau 24 jam langsung takde idea ?

Haaa yang tu aku tak boleh. Sebelum jadi macam tu, aku ambil henfon dan keluar daripada rumah untuk berjalan-jalan. Orang lain jalan-jalan lihat pemandangan. Tapi aku jalan-jalan sambil fikir dan cari idea.

Cara ni lagi berkesan kerana Otak banyak digunakan untuk aktivit berjalan, pandangan dan juga fikiran. Atau dengan lebih tepatnya adalah otak kita lebih pantas berfikir sewaktu kita melakukan sesuatu berbanding hanya berpeluk tubuh ketika berfikir.

Takde idea juga ? takpe, telefon berkamera kan ada. Snap la apa yang menarik. Mana tahu masa duk jalan tadi nampak ada kucing sedang mengawan ke, atau pun kambing kena langgar dengan kereta ke. Haa bola snap dan lepas tu update dalam blog. Ok tak pendapat aku ni ?

p/s : Lepas ni entri ape pula ye.. humm =_=
Comments
13 Comments

13 ulasan:

azwa amani berkata...

rajinya menaip...

peNulis SeNjA berkata...

ini dia pengganti BA hahahaa memang best bace citer kO

Clara berkata...

Cr pown tgh crik bnde apa yg nak ditaip.. tak taw laaa...

*tgh dlm proses nak tukar header blog.. abg kate blog mcm budak kecik..*

sergeant keroro berkata...

hehe, itu dia the next BA XD

SoLy SoLicious berkata...

rajin sungguh meng"update" ye..byk idea tu

cucu umie berkata...

mantap ah bro...teruskan bro...

aiman berkata...

rajin sungguh..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa . Tia takbleh lah freaky . terperuk dekat rumah aje ... otak tak berkembang neh .. grr ~

Freaky berkata...

jom g jalan2 cari idea... bosan nii

kotak bulat berkata...

wah...byk tol masa free kan..hehehe.. kb da xde masa free da.. sehari 2entri je mampu.. :P

Green Apple berkata...

semangat lain macam lak freaky ni... takpe... teruskan usaha ye...

Ahmad Haziq Azlan berkata...

enset cikai la....tak dapat la nak snap pape...

Hishyamuddin berkata...

bagus benor..

 
Related Posts with Thumbnails