Khamis, 28 Julai 2011

Gggrrrr !!!


Sakit hati tengok perlawanan bola, jadi aku terus tak pandang tv dan hanya tumpu kat blog je. Pasang headfone kat telinga baru rasa aman dan tenang sikit. Dan tadi kat Facebook dan Twitter dah banyak status yang agak menyeronokkan untuk dibaca.

Apa pun tahniah pada pasukan yang menang. Nampaknya Malaysia memang takde rezeki kali ni. Mungkin skuad bola sepak Malaysia masih tidak kuat seperti yang kita jangka. Walau apa pun permainan tadi sangat seronok untuk ditonton. Ada sorak, ada sedih, ada marah dan banyak perasaan bercampur baur.

Tapi dalam keseronokan tengok perlawanan, ada juga yang duk suluh pihak lawan dengan pancaran laser. Haaiihh tak tahu la nak kata apa. Buat malu je suluh pihak lawan dengan pancaran Laser hijau kat penjaga gol pihak lawan.

p/s : Huuwwaaaaa sedihnyaaaaaa :(
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

huihh...byk sgt drama kat padang tadi..terer dorang berlakon...=_=

sergeant keroro berkata...

grrrr..

cucu umie berkata...

hahaha..terpaksa melayan juga..walopon apa yg berlaku..aku redha..kehkeh

faridah nazurah berkata...

uwaaaa~sedih lah Malaysia kalah. mula2 tengok mmg smangat gila,, bila dh lama2 naik menyampah lak. hee :) sorry terlebih komen padahal tak reti pun psl bola

Nurasyiqin berkata...

grrr..malaysia kalahh !! terpaksa redha..=(

aiman berkata...

sedey la..

Panggil aku Han berkata...

mungkin xda rezeki kali ni...tp kira ok xde pemain import kn...grrr..syok plak aku tgk gmbor kucing tu..

Fathiah Hamim berkata...

penat tengok diorang maen, sekejap2 prittttt bunyi wisel.

cik najihah berkata...

hahahah aku suke tengok kuceng tu,,elok g tembak seko2 playe singe huhu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ibu Tia ada bagitau tadi ada org pasang laser dekat stadium ..

 
Related Posts with Thumbnails