Ahad, 3 Julai 2011

Follow Blog Banyak Kali ?

Senarai blog kumpulan 2 sudah keluar, jadi apa kata anda terjah dan follow mereka di SINI . Yeahh gud luck kumpulan 2.

Kali ni aku nak beritahu sikit macam mana kita nak tahu sama ada kita sudah follow blog itu dan mengelakkan daripada terjadinya 2 kali follow. Ada ketika kita tidak pasti sama ada kita pernah follow atau tidak blog itu. Jadi kalau kita nak tahu sama ada kita pernah follow atau tidak blog itu, anda tekan butang follow blog tersebut.

Maka akan keluar seperti dalam gambar di bawah :

Nampak tak ada tulis You've Previously Signed Into This Site With Google. Jika ada tulis perkataan ini macam dalam gambar di atas apabila anda tekan butang follow, itu bermaksud anda Pernah menjadi follower kepada blog tersebut. Jadi ini dapat mengelakkan anda follow 2 kali pada blog yang sama.

p/s : Sebenarnya tak kisah pun nak follow berapa kali blog yang sama :P
Comments
15 Comments

15 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kemah demo . kih3x! tau doh . tapi demo ambik langkoh bijok buak entri gini . hehee

*lempang* ayat bersepah :)

nelly berkata...

lama dah tau .hehehe

TYNTHA LANA berkata...

suspen tol entry kali ni, ingat ad cra lain,heh3. Firdaus, macamna nak tahu jumlah blog yang kite follow eh?

aku dan satu berkata...

selalu jdi gni, huhu

Azie Azman berkata...

haha..azie selalu je jadi macam ni =D
sebab tak perasan dah follow..haha

Kak Rosaliza berkata...

Assalam freaky, mc akk baru kenal blog dulu, bila org folo blog kita, akk pun pg lah nak folo blk, alih2 kuar mcm freaky tu, eh nape lak gini heheheh..pas tu lama2 baru faham rupa2nya dah lama folo blog dia, tqtq kongsi kat sini, mungkin ada lagi yg xtau kejadian ini kankankan

sergeant keroro berkata...

hehe, nice tips! XD

Luq At Your Words™ berkata...

bru aku tau..kih3

Fay berkata...

ohohoo.. baru tau ni.. ^^

mimi_atia berkata...

erkk..alaaa klu aku nak follow manayak kali jugak. hikhik! gurau jew..jangam marah nanti kena jual..

RedVixen berkata...

banyak kali jadik! baru ku tahuu... hahaha

mas saari berkata...

dah tau dah...
tapi baguslah berkongsi dgn yg belum tau!

Tea berkata...

hahaha, xpe. xmenjejaskan pn follower tu pn. xbertambah. ehh? kehkehkeh. xDD

cik najihah berkata...

samelah ,,
banyak blog kene cmtu..
nape ek

mrs redzuan berkata...

hehe..kdg2 mmmg lupa dah folo ke belum..=P

 
Related Posts with Thumbnails