Rabu, 27 Julai 2011

Firdaus Life Fan Page

Terima Kasih banyak2 kepada Alya Esprezzo kerana sudi bantu dalam proses membuat fan page.. Setelah pening dan kalut tak jadi tadi, mujur la boleh jugak wujudnya fan page ni. Ehem sebelah kanan ni ada fan page ------------------->

Kalau sudi like la. Taknak pun takpe kerana aku tak paksa. Lagipun like ni mana boleh paksa paksa. kena rela hati. :D

p/s : Cam tak caya je aku ada fan page. Muahahahaha :D
Comments
23 Comments

23 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

waahh...dah ade fan page tuh..heee

sergeant keroro berkata...

pergh!! dah maju daaa :P

alif haris berkata...

aku like ur fanpage bro :)

Freaky berkata...

hehehe :D

Luqeem™ berkata...

peh maju dh skrang..hee :D

Alya Esprézzo berkata...

hahahaahahah...wewitttttt wewittt..

Panggil aku Han berkata...

pergh semua dh maju...blog baru fan page baru...

. berkata...

like like like ;)

Ezad Skytech berkata...

waahh...da ada fanpage..(^^,)

Nini Hartini berkata...

saya pernah buatkan fan page artis. skrg dah ada 650000++ yg like. tp mula2 je saya jagakan, skrg dia dah pandai, dia jaga sendiri. huhu...

saya like fan page awak...

brat2104 berkata...

haha.. x nak like... bukan sebab tak suka. tapi sebab nak asingkan blog dgn fb..

By the way.. cayalah dah ramai fan! aku sokong dari sini.

peNulis SeNjA berkata...

fuhhhhhhhh hebat la abang ni

cucu umie berkata...

ayie like bro..mantap ah..sudah maju kehadapan tu..bgus2,keep it up

Ahmad Haziq Azlan berkata...

huyo.....macam artis....

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-4.html

kiz berkata...

nak buat satu laa cam ni..huhu..

Wyna Nubies berkata...

As Salam,

woahhh..ada fp..
tahniah..tahniah.. :)

sue perbs.. berkata...

hehe.. suda like..

k.h.a.l.i.l.a berkata...

wahhhh.... like sudah ^_^

NA berkata...

Kak Wina takde FB. Tahniah ada mukasurat peminat (fanpage) Hehe..

Freaky berkata...

hehe kak wina :D

pCL [p@kcikLie] berkata...

salam singgha ..emm like juga.

GaRy™ berkata...

bro, aq like.. hehe.. dan.....
AQ SUKA RUPA BARU BLOG KO!!!!

iPai berkata...

pergh .. mantap gila ..

 
Related Posts with Thumbnails