Khamis, 7 Julai 2011

Favourite Tv Shows

Jom lawat dan follow senarai blog kumpulan 10 yang keluar pagi tadi di SINI .

Kali ni saja nak share rancangan tv yang aku suka tengok. Ni paling Favourite la sebab dalam kategori action dan investigate.

Yang ni paling suka dan paling best bagi aku. Bila tengok cerita ni, rasa best pulak menjadi seorang doktor.

Csi Miami penuh dengan action dan sangat leka bila aku tengok cerita ni. Watak favourite kat tengah tu, Horatio Caine.

Csi New York pun hampir sama macam csi Miami cuma gaya mereka berbeza sama best action macam csi Miami

24 merupakan cerita yang buat aku paling tensen kerana lepas habis 1 episod, rasa nak tau dengan cepat apa berlaku episod akan datang. ggrrr

p/s : Ha ah aku memang layan Action, Investigate, dan Science je. Yang lain tak tengok sangat.

Comments
11 Comments

11 ulasan:

TYNTHA LANA berkata...

Sama! Criminal Minds freaky? tak tengok ke,hehe

Fathiah Hamim berkata...

i love bonessss

waN Mohd Salim berkata...

ngeh3 film ape ni .. nak tengokkkkkkkkk

sergeant keroro berkata...

house, miami, ny, semua aku layan.

24 best, tapi lau tertinggal satu episod, konpem blur

Syuxer berkata...

sama taste ko ngan aku,bro..:)..aku layan gak chuck..n ada satu lagi ko kena layan..leverage..perghh best woo

diana berkata...

tak minat house...
boring..
heheh
csi tu akak suka la..

AnAk dEneSor berkata...

wah same la kite..cume 24 je x minat..hihi

Ezzaty Hanan berkata...

wah, semua rancangan axn!!

syaz@rozelt berkata...

program masak2 x nak tengok ke???haha

cik najihah berkata...

csi lah paling bes..

Kei Seichi berkata...

aku suke house! hehe..csi pon suke tapi jarang dapat tengok..nak download pon tak sedap sebab tak tahu sampai mane dah cite..
lagi aku suke grey's anatomy, chuck, numbers, heroes, leverage..banyak lagi...haha

 
Related Posts with Thumbnails