Rabu, 20 Julai 2011

Fakta Atau Auta ?

Aku ada buat segmen. Berminat nak join ? sila klik SINI .


Memandangkan hari ni adalah Wordless Wednesday, aku nak share mengenai 1 gambar yang pada mulanya langsung tak faham ape yang cuba disampaikan dalam gambar di bawah ni :
Lepas kaji dan selidik, rupanya mesej dalam gambar ni memberitahu bahawa Lelaki yang masih Teruna tidak akan sentuh perempuan asing. Sejauh mana kebenaran ni tak tahu kerana ini bagi pandangan masyarakat barat.

p/s : Punya la susah aku nak faham ape yang disampaikan mesej dalam gambar ni.
Comments
12 Comments

12 ulasan:

emy|farid berkata...

wah? :D

Afif Nasir berkata...

hahaha....wa pn x phm maa...

sergeant keroro berkata...

owh, i see.

maksudnya, dalam gambar nampak macam dekat, tapi jauh n tak kena pon.

Ahmad Haziq Azlan berkata...

ingatkan diorang boleh sukati je pegang2...

[sutera kasih] berkata...

yaka?sy pun tak faham hehe

Alya Esprézzo berkata...

hahaha..org barat pun ada adat dorg sendiri, tapi org kita yg tergedik-gedik nak ikut cara barattt..HAHAHAHAHAHAHAH LU PK LA SENDIRI! :)

syarifahsidrus berkata...

betul ke tu? huhuu

Syuxer berkata...

satu lagi fakta,bro...

lelaki nerd x akan sentuh perempuan asing melainkan perempuan tuh dulu mulakan tindakan..heheh

lelaki suci dalam gambar tuh susah nak cari dalam dunia neh..bagi orang islam maybe masih berlambak..tapi kalau omputih memang 1 dalam seribu la heheh...

sleeping_maniac90 berkata...

owhh rupenya omputih pn ad adat cenggini.. hoho

HAFIZAL berkata...

ISLAM PUN DAH MENGAJAR KITA ANTARA BATAS2 HUBUNGAN LELAKI DAN PEREMPUAN

RepublicAku berkata...

ntah susah hendak kita perkatakan ...kita bukannya semua sama...

Kei Seichi berkata...

hahaha...hover hand..
kalau ko cari kat utube, ade satu lagu pasal hover hand..college humor yang buat..memang lawak..haha...

 
Related Posts with Thumbnails