Ahad, 31 Julai 2011

Esok Menjunam Jatuh

Apa yang menjunam jatuh ? pasaran saham ke ? Hari ni dah masuk hari ahad. Siang nanti pasti ramai yang keluar berjalan-jalan bersama family dan kawan-kawan. Ada yang pergi shoping dan ada yang sekadar mahu ambil angin di sekitar taman atau di bandar.

Nampak gaya aku pun kena pergi jalan2 juga pada esok hari. Tapi tak tahu nak pergi jalan ke mana. Nak ke bandar memang sah sangat sibuk siang nanti. Dengan trafik jem lagi lepas tu suasana orang yang ramai boleh buat kepala jadi pusing wooo.

Nak pergi taman tapi takde kawan. Takkan nak pergi sorang diri pula. Tak syok la duk kat taman sorang2 sambil tengok orang lain duk lepak secara berkumpulan dan ramai-ramai. Silap hari bulan aku pergi mandi pantai juga esok.

Siang nanti tak ramai ngadap blog jadi boleh la duk santai jap. Takde la penin sangat nak fikir idea untuk update dan takde la sibuk sangat nak jalan2 ke blog orang lain kerana ramai tak update.

p/s : Nak buat ape ye esok.. hurmm =_=
Comments
16 Comments

16 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

hari ahad biasa la..mmg lengang sikit dunia blog ni..

aiman berkata...

esok mesti sunyi sahaja..

Luqeem™ berkata...

main game, hack mne2 site ke..err..lepak pntai pn best.

syrupmasin berkata...

esok kau tolong lah mak kau masak2 :D

GaRy™ berkata...

jalan2 beli baju raya!!
xp

sergeant keroro berkata...

aku tadi lepak tepi pantai kot, haha XD

iPai berkata...

uhuh .. jalan2 best tuh ...


aku ye rss graviti tuh prob .. takde list gorup n fan page yg aku join .. bila follow solution dia, pon sama juga tak klua .. so, tak pe laa .. akan cuba cari solution, tp bukan skrang laa

nurul nadia nasir berkata...

esok dah plan nak g main bowling dan dan tgk wayang!jom jom heee

Salim Harmanain berkata...

hari ahad holiday ...hehehe

azrijohan berkata...

pegi la hack mane mane blog...

macam hacker malaysia ni buat kat web singapore:

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/hacker-malaysia-godam-laman-web.html

NuSaNa NoSa 91 berkata...

wahahahaha~ ahad blogger2 xramai update ea?? xperasan la plak.. nmpk sgt keen ni duk kt dunia lain.. huhu~

btw, knp keen smgt nk update time org xupdate ni?? =.="

yatie Awang berkata...

jom ikut kakak g shoping baju raya hahaha..

cucu umie berkata...

hahaha..jom teman ayie lepak pantai sebelom pose..ngeh3x

Suhazli berkata...

ahad tidor je..haha

syaz@rozelt berkata...

kalau keje pon ade sabtu ahad x salah klu berblog pon kne ade cuti jgak..hihi

hira berkata...

hari ahad adalah masa untuk hang out! tak pun, tidur pada siang hari. wah, best woooo~ haha :D

 
Related Posts with Thumbnails